1 min læsningTidligere PL- og CL-vinder med råd til Bellingham: Her skal du tage hen

Louis Saha, der tidligere har tørnet ud for Tottenham, Everton, Fulham og ikke mindst Manchester United har et klart råd til en af de mest ombejlede spillere lige nu.

1 min læsning
Jude Bellingham rygtes fra Dortmund til blandt andre Liverpool og Real Madrid.
Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix

– Glem Liverpool, Manchester City og Real Madrid.

Så klart kan det siges. I hvert fald hvis man spørger franske Louis Saha, hvor Jude Bellingham skal slå sine folder efter sommerens transfervindue.

Den tidligere Manchester United-spiller, der både vandt Premier League og Champions League med holdet, synes sjovt nok, at Bellingham skal komme til den røde del af Manchester.

Det fortæller han i et interview med Games Cabin.

– For en spiller, der er så ung, er det en stor luksus, at kunne vælge mellem så mange store, store klubber.

– Hans hjerte skal altid vise vejen for ham, og han skal skifte til den klub, hvor han tror på, at han kan opnå en masse og blive den bedst mulige spiller, siger Saha.

Jeg vil selvfølgelig råde ham til at skifte til Manchester United, da jeg mener det er den ideelle klub for ham. De spiller så god fodbold denne sæson, og for en spiller som Jude (Bellingham, red.), der er så intelligent, energisk, fyldt med overblik og har alle evnerne, så vil det være et perfekt match, slutter den tidligere angriber.

Bekræftet: Varane stopper på landsholdet

På trods af det åbne frieri fra Saha på vegne af United, menes det stadig, at Bellingham hælder mest til Liverpool, Manchester City eller Real Madrid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer