3 min læsningSportschef bekræfter: Buddene var store – men ikke store nok

Yann Bisseck blev ved flere lejligheder rygtet væk fra AGF i det netop overståede transfervindue - men det skete ikke. AGF-sportschef Stig Inge Bjørnebye forklarer nærmere.

3 min læsning
AGF's sportschef, Stig Inge Bjørnebye, bekræfter, at der har været bud på Yann Bisseck i det netop overståede transfervindue.

Yann Bisseck blev i AGF.

Noget af det, der formentlig har givet AGF’s fans en smule sved på panden i den seneste måned, har været rygterne om et salg af klubbens tyske midtstopper, Yann Bisseck.

Allerede fra før transfervinduets første dag blev der meldt om interesse for den store forsvarsspiller fra flere prominente klubber.

Så sent som tirsdag, på transfervinduets sidste dag, var der efter sigende også bud fra Frankfurt i den tyske Bundesliga.

AGF’s sportchef, Stig Inge Bjørnebye, er dog ikke meget for at forholde sig til spørgsmålene om, hvilke klubber, man har afvist i løbet af januar.

– Hvis vi får et bud fra en anden klub, som vi siger nej til, så synes jeg, at det ville være lidt respektløst over for den klub, hvis jeg snakker for meget om det.

– Men er der interesse for Yann? Ja – det er som forventet, siger AGF-sportschefen til campo.dk og de øvrige fremmødte medier ved onsdagens AGF-træning.

Stig Inge Bjørnebye har heller ikke lyst til at fortælle om buddenes konkrete størrelse, men bekræfter, at der var bud.

– De har været store, lyder det kortfattede svar inden han fortsætter:

– Yann er her, og han er tilfreds med at være i AGF. Men som alle unge spillere, vil han jo selvfølgelig gerne videre. Sådan er det jo, og det skal han også nok komme.

I begyndelsen af transfervinduet blev der skrevet om, at man i AGF som minimum forventede et rekordsalg, hvis Yann Bisseck skulle videre denne vinter.

I kølvandet på det, gik de første beretninger på, at man ville have omkring 30-35 millioner kroner for den 22-årige tysker.

På transfervinduets sidste dag kunne man så læse i enkelte tyske medier, at der blev forhandlet om et prisskilt på op mod 65 millioner kroner for AGF-stopperen. Frankfurt skulle efter sigende have smidt 40 millioner kroner på bordet.

Med F.C. Københavns salg af Victor Kristiansen, for et beløb, der angiveligt kan stige til 150 millioner kroner gennem diverse klausuler, og derudover FC Midtjyllands salg af Ousmane Diomande for efter sigende i omegnen af 90 millioner kroner, rejser det derfor også spørgsmålet, hvor højt prisen skulle op, før man ikke havde kunnet sige nej til et salg af Yann Bisseck i AGF?

– VI har ikke sat noget ‘price tag’. Det gør vi egentlig aldrig. Det kommer også an på, hvem der spørger efter ham.

– Hvis der kommer en Premier League-klub, så bliver prisen lidt anderledes, end hvis der kommer en klub fra Belgien. Det er ligesom markedsdynamikken.

– Hvis man får et stort bud, så er det jo ikke bare mig, der sidder på mit kontor og takker nej. Jeg har jo respekt for, at vi er en børsnoteret virksomhed, vi driver en forretning sammen og vi skal være grundige, før vi træffer beslutningerne, siger sportschefen.

AGF-boss om Duelund: En ‘no brainer’

Yann Bisseck kom i første omgang til AGF på en lejeaftale fra FC Köln tilbage i sommeren 2021.

I sommer valgte AGF så at gøre aftalen permanent, så den 22-årige midtstopper nu er i klubben på en kontrakt frem til sommeren 2026.

Han har i denne sæson spillet samtlige minutter for AGF i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer