2 min læsningZidan Sertdemir vender hjem: Har tænkt på det i et stykke tid

Zidan Sertdemir vender retur til FC Nordsjælland efter et ophold i tyske Bayer Leverkusen - og det er ikke en beslutning, der bare er kommet ud af det blå.

2 min læsning
Zidan Sertdemir vender hjem til Superligaen og FC Nordsjælland.
Foto: FC Nordsjælland

Zidan Sertdemir vender hjem til FC Nordsjælland.

Med meritter som den yngste debutant i Bayer Leverkusens historie og den næstyngste i Bundesligaens historie, er det ikke et hvilket som helst navn, som Farum-klubben har hentet hjem.

Den 17-årige hovedperson har dog formentlig ikke været så svær at lokke, som de flotte meritter ellers kunne antyde.

I forbindelse med skiftet fortæller Zidan Sertdemir således, at tanken om at vende retur til FC Nordsjælland ikke var helt fremmed for ham – tværtimod.

– Jeg har tænkt på at vende tilbage i et stykke tid nu, og derfor blev jeg glad for, at interessen var gengældt. De har lagt en god plan for mig, og jeg føler, at det er den helt rette i forhold til at udvikle mig endnu mere både som spiller og som person, så jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i FCN igen.

– Lige nu håber jeg bare, at jeg i løbet af foråret kan komme godt i gang, få nogle kampe og spille mig bedre og bedre ind på holdet med et mål om at kunne gøre en forskel for holdet og klubben, siger den unge midtbanespiller til FC Nordsjællands hjemmeside.

Officielt: FC Nordsjælland henter stortalent hjem fra Bundesligaen

Zidan Sertdemir var 16 år, ni måneder og tre dage gammel, da han i november 2021 blev Bayer Leverkusens yngste spiller nogensinde, og samtidig også den næstyngste debutant i den bedste tyske rækkes historie.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer