2 min læsningMedie: Brøndby enig med MLS-klub

De har allerede solgt Andreas Maxsø til den amerikanske MLS, men nu er Brøndby ved at skippe endnu en forsvarsspiller over Atlanten.

2 min læsning
Brøndby lader til at have landet en aftale med MLS-klubben Toronto FC, der henter norske Sigurd Rosted.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En ny mand skulle ind, før Sigurd Rosted kunne smutte.

Den nye mand blev Rasmus Lauritsen, og da han officielt blev præsenteret i Brøndby mandag, blev der sat skub i Rosted-handlen.

Den 28-årige nordmand er nu tæt på at kunne kalde sig Toronto FC-spiller. Det erfarer norske TV2.

Den norske midterforsvarer rejser i de kommende dage til amerikanske Los Angeles, hvor den canadiske MLS-klub, Toronto FC, er på træningslejr.

Toronto FC er ledet af den tidligere amerikanske landstræner, Bob Bradley, der ligeledes har en fortid i norsk fodbold, hvor han har været cheftræner i Stabæk.

Medie: Brøndby nærmer sig Bundesliga-dansker

Bradley menes at være stor beundrer af Rosted, og det har angiveligt fået Rosted til at vælge eventyret mod vest, selvom også Vålerenga og Brann fra hjemlandet skulle have været interesserede.

Rosted fik sin fodboldopdragelse i Oslo-klubben Kjelsås, inden turen i 2015 gik videre til Sarpsborg. Herfra skiftede han i vinteren 2018 til belgiske Gent for hele ti millioner kroner.

Officielt: Maxsø er fortid i Brøndby

Efter halvandet år i Belgien købte Brøndby ham fri for godt fem millioner kroner. På den københavnske vestegn står han noteret for i alt 101 kampe. Blot ti af disse er kommet i denne sæson, hvor han af flere omgange har været henvist til en plads på bænken.

Rosted har, ligesom det var tilfældet med Andreas Maxsø, kontraktudløb i Brøndby til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer