1 min læsningMedie: AaB tæt på midtbanestyrmand

De har allerede hentet både Nicklas Helenius og Rasmus Thelander hjem, men nu kan endnu en tidligere AaB'er være på vej tilbage til Aalborg.

1 min læsning
Superligaklubben AaB er angiveligt tæt på at hente klubbens tidligere midtbanestyrmand, Oliver Abildgaard, hjem til klubben.
Foto: Lisi Niesner/Reuters/Ritzau Scanpix

Han står noteret for 91 officielle kampe i den rød-hvide AaB-trikot.

26-årige Oliver Abildgaard kan dog meget vel være på vej mod et 100 kamps-jubilæum, selvom han lige nu spiller i skotske Celtic.

Ifølge Ekstra Bladet har den skotske klub dog indvilget i at ophæve danskerens kontrakt, så han i stedet kan komme hjem til Aalborg.

AaB solgte i sommeren 2020 Abildgaard til russiske Rubin Kazan, efter han forinden havde været udlejet til russerne i et halvt år.

I den russiske klub har Abildgaard egentlig kontrakt til sommeren 2024, men på grund af den igangværende konflikt mellem Rusland og Ukraine, har han siden september sidste år været udlejet til skotske Celtic.

Skotterne har også sikret sig en købsoption på den danske midtbanemand, når lejeopholdet ophører til sommer, men nu lader fremtiden altså til at kunne ligge et helt andet sted for 26-årige Abildgaard.

AaB-direktør: Vil gerne have nogen ind, som kan hjælpe os nu og her

Efter en sæson med meget begrænset spilletid i Glasgow-klubben skulle skotterne nemlig være villige til at hive Abildgaards kontrakt over. Det betyder, at han i stedet kan tage hjem til Nordjylland.

Abildgaard får efter alt at dømme lov at suspendere sin kontrakt i Rusland til sommer, og dermed ville han kunne skifte til en anden klub. Derfor kan AaB allerede til sommer møde konkurrence fra andre klubber – selv hvis det skulle lykkes at hive Abildgaard hjem til klubben i dette transfervindue.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer