2 min læsningAaB-direktør: Vil gerne have nogen ind, som kan hjælpe os nu og her

I AaB har man forsøgt at balancere mellem nye tilgange, der kan hjælpe med at sikre klubben overlevelse i Superligaen, samtidig med at man har øje for fremtiden.

2 min læsning
Thomas Bælum sætter ord på AaB's transfervindue.

AaB var i store problemer i efteråret, og foråret byder derfor i første omgang på en kamp om overlevelse.

Sandsynligvis derfor har man heller ikke ligget på den lade side i løbet af vinterens transfervindue.

Rasmus Thelander er vendt retur, Kasper Jørgensen er kommet til, Nico Mantl er blevet lejet for resten af sæsonen og forrige sæsons topscorer i Superligaen, Nicklas Helenius, er vendt hjem til det nordjyske.

AaB’s administerende direktør og fungerende sportschef, Thomas Bælum, har med sine to roller formentlig haft nok at se til på det seneste.

Men selvom han har skullet jonglere med to store stillinger på samme tid, er han stadig ganske godt tilfreds med transfervinduets afkast denne vinter.

Han føler nemlig, at man i AaB er lykkedes med at finde en balance mellem at være kortsigtet og langsigtet.

– Vi forsøger at gøre begge dele. De valg, vi træffer, skal jo gerne være nogle som gør, at vi på kort sigt vinder nogle fodboldkampe, men også være noget, der passer med strategien om to år.

– Der synes jeg, at vi har fundet en balance. Vi har lejet en spiller, og vi har lavet nogle længere aftaler med nogen, som også gerne skulle være langtidsholdbare i forhold til den vej, som klubben er på.

– Vi vil jo gerne have nogen ind, som kan vinde fodboldkampe nu og her. Det er klart, når vi ligger andensidst, så skal vi kravle op i tabellen.

– Men vi vil også gerne have nogen, hvor vi kan sige, at “okay, de passer til den vej, som vi gerne spille fodbold på” – også i år to og tre, siger Thomas Bælum til campo.dk.

Helenius: Der mangler AaB-DNA

Med fem kampe tilbage af grundspillet i Superligaen, har AaB lige nu syv point op til Brøndby på den rigtige side af nedrykningsstregen.

AaB tager hul på Superligaen på ny, når AGF kigger forbi den 17. februar.

Du kan se interviewet med Thomas Bælum i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer