2 min læsningVideo: Skadet Eriksen forlod Old Trafford med skinne og på krykker – afventer diagnose

Christian Eriksen var iført en skinne om anklen og var på krykker, da han lørdag forlod Old Trafford efter FA Cup-kampen mellem Manchester United og Reading.

2 min læsning
Christian Eriksen skade Manchester United Reading
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det så skidt ud, da Christian Eriksen lørdag aften måtte udgå med en skade fra FA Cup-opgøret mellem Manchester United og Reading.

Kort inde i anden halvleg var Christian Eriksen impliceret i en nærkamp med Reading Andy Carroll, og udfaldet blev altså en skade i anklen, som der efter alt at dømme ikke kunne spilles videre med.

På pressemødet efter opgøret satte Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, for første gang ord på Christian Eriksens skadessituation. Den hollandske manager kunne dog endnu ikke fortælle meget om skadens omfang.

– Det er altid svært at sige i dette øjeblik så kort efter kampen er slut, sagde manageren til de fremmødte journalister på pressemødet kort efter kampen.

– Men det er et ankel (problem red.). Vi skal først se på, hvad diagnosen er. Det koster os minimum 24 timer, før vi ved det, og så kan jeg sige mere, fremgår det af udtalelserne fra ten Hag på Uniteds hjemmeside.

På trods af det manglende indblik i Eriksens skadessituation fra hollænderens side. Så er der dog kommet billeder frem, der viser Christian Eriksen forlade Old Trafford efter opgøret iført en skinne på anklen og på krykker.

Se klippet nedenfor

Manchester United endte med at vinde opgøret mod Reading med 3-1, hvilket sender de røde fra Manchester videre til næste runde af FA Cuppen.

Senere søndag er der igen FA Cup på menuen. Her er det specielt kampen mellem Liverpool og Brighton, der træder ud. Kampen sparkes i gang klokken 14:30 og kan følges på TV3+, Discovery+ og Viaplay.

Ten Hag presser på for lang kontraktforlængelse med profil: Vi har brug for ham

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer