1 min læsningDuelund om permanent AGF-kontrakt: Ja selvfølgelig

Mikkel Duelund er skiftet tilbage til AGF på en lejeaftale, men står det til midtbanespilleren selv, må det gerne blive en permanent kontrakt.

1 min læsning
Så er det officielt - Mikkel Duelund vender hjem til AGF fra hollandske NEC Nijmegen
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Valentyn Ogirenko

Det har skabt stor glæde i Århus, at Mikkel Duelund er vendt hjem.

Den energiske midtbanespiller, der forlod klubben allerede i ungdomsårene, er vendt tilbage på en lejeaftale frem til sommer.

Mikkel Duelund, der er ejet af Dynamo Kiev, hvor han ikke lige nu kan spille på grund af krigen med Rusland, kan således kun skifte på en lejeaftale indledningsvis.

– Jeg har kunnet mærke, at den mulighed, der var i AGF, kunne være et godt skridt for mig at tage i min karriere, lyder det fra Mikkel Duelund til Viaplay.


Mikkel Duelund har også inden skiftet til AGF spillet for NEC Nijmegen i Æresdivisionen på en lejekontrakt, og han vil gerne forblive i Århus efter sommer, hvor hans kontrakt med Kiev-klubben løber ud.

– Vi er jo nødt til at tage hensyn til min klub nede i Ukraine, og det her var det, der var muligt. Men det er klart, at på sigt er formålet også et længere samarbejde med agf, lyder det fra Duelund, der er klar i mælet på spørgsmålet om, hvorvidt en permanent kontrakt er realistisk:

– Ja selvfølgelig.

Mikkel Duelund er med i træning for AGF onsdag, hvor campo.dk gæster AGF’s træningsanlæg.

Du kan se hele interviewet med Viaplay i toppen af artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer