1 min læsningInter sendte scouts til Danmark – stortalent havde fri

Der er cirka 1500 kilometer fra Milano til Viborg, og den tur tog scouts fra Serie A-giganterne Inter angiveligt uden det store udbytte.

1 min læsning
Den italienske storklub Inter havde sendt scouts til kampen mellem Viborg og AaB for at se på målmanden Theo Sander, men han havde fri i træningskampen.
Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix

Træningskampen mellem Viborg og AaB torsdag bød på 120 minutters fodbold.

Dermed havde de to holds spillere god mulighed for at vise sig frem, og der var faktisk et par vigtige herre til stede på kunstgræsbanen på Kirkebækvej torsdag, som spillerne kunne vise sig frem for.

Ifølge det italienske medie, Sempreinter, havde forrige sæsons italienske mestre fra Inter nemlig sendt scouts til det midtjyske, men italienerne måtte i dén grad vende hjem til støvlelandet med uforrettet sag.

De italienske scouts var nemlig taget til Viborg for at iagttage AaB’s unge målmand Theo Sander, der i mediet beskrives som den ‘Nye Donnarumma’.

Problemet var bare, at Theo Sander slet ikke var en del af AaB-truppen til træningskampen.

17-årige Theo Sander: Jeg vil gribe min chance nu

Spilletiden i det nordjyske mål blev i stedet delt mellem kroatiske Josip Posavec og det tyske nyindkøb Nico Mantl, der spillede en time hver.

Sempreinter mener at vide, at det vil kræve 2,5 millioner euro – cirka 18,5 millioner kroner – at lokke Theo Sander væk fra barndomsklubben.

Milano-klubben skulle dog være meget interesseret i at gøre Theo Sander til langsigtede afløser for klubbens nuværende målmænd – Andre Onana og Samir Handanovic.

Theo Sander fik superligadebut som den yngste målmand nogensinde, da han i august fik en uheldig hovedrolle i 1-0-nederlaget til Randers FC. Du kan høre hans egen oplevelse af skrækdebuten herunder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer