2 min læsningAaB’s nyindkøb er optimistisk: Ellers var jeg ikke skiftet!

AaB har kniven for struben i foråret, for lige nu er nordjyderne favoritterne til at tage den ene af de to nedrykningspladser fra Superligaen.

2 min læsning
AaB's nyindkøb, Kasper Jørgensen, er optimistisk forud for den måske vigtigste forårssæson i klubbens historie.
Foto: AaB

Det er muligvis den vigtigste halvsæson i klubbens superligahistorie.

AaB er i overhængende nedrykningsfare, og forud for grundspillets sidste fem kampe, har klubben syv point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Ikke desto mindre er der optimisme at spore i AaB-truppen, og specielt hos nyindkøbet, Kasper Jørgensen, der denne vinter skiftede til AaB fra Lyngby, er optimismen stor.

– Ja jeg er meget optimistisk, ellers var jeg ikke skiftet, siger Kasper Jørgensen til campo.dk.

Det er dog ikke kun hos den nye forsvarsspiller, der er tro på tingene. Det er nemlig den generelle stemning i AaB-truppen.

– Masser af optimisme må jeg sige. Jeg synes, vi træner godt. Vi har en klar plan, nu er det bare med at få den finpudset til den første kamp i februar, og så skal det nok blive godt. Jeg synes, vi har masser af kvalitet på holdet, siger Kasper Jørgensen.

AaB-profil slår fast: AaB-forlængelse er ikke på bordet

Den 23-årige forsvarsspiller har spillet samtlige minutter for Lyngby i denne sæson, og netop Lyngby er det eneste hold, der ved vinterpausen er at finde under AaB.

De kongeblå ligner i endnu højere grad end AaB en kommende nedrykker, og Kasper Jørgensen fornemmer da også en vis forskel.

– Jeg synes, der bliver stillet større krav her. Der er blevet handlet stort ind her i vinduet, og vi satser stærkt på at blive oppe, og det skal nok ske, vi skal ud at jage en masse point, lyder det fra Kasper Jørgensen.

AaB sparker forårssæsonen igang med en hjemmekamp mod AGF den 17. februar.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer