2 min læsningTen Hag storroser Rashford: Han er ustoppelig

Marcus Rashford scorede på ny, da Manchester United cruisede sig til sejr i semifinalen i Carabao Cup onsdag. Præstationen fik store roser fra manager Erik ten Hag.

2 min læsning
Erik ten Hag har store roser til Marcus Rashford.
Foto: REUTERS/Molly Darlington.

Marcus Rashford er brandvarm for Manchester United i øjeblikket.

Især i Carabao Cup’en, hvor den engelske profil har scoret flere mål, end han har spillet kampe.

Onsdag scorede han nemlig sit femte mål i fire kampe i turneringen, da United vandt med 3-0 over Nottingham Forest i første semifinalekamp. Efter kampen var hans manager Erik ten Hag fremme med yderst positive vendinger over præstationen.

– Hvis han er i dette humør, i denne ånd, er han ustoppelig, og det handler om holdet at få ham i de rigtige positioner, siger United-manageren ifølge The Independant og fortsætter:

– Også i forhold til boldbesiddelse – vi har en plan, men i sidste ende er det også intuitionen, kreativiteten hos en person som ‘Rashy’ at skabe chancer.

Highlights: United på finalekurs efter sikker sejr mod Nottingham Forest i Carabao Cuppen

I det hele taget har Marcus Rashford været målfarlig i denne sæson, hvor offensivspilleren har scoret 18 mål i 29 kampe. Ten Hag koger sæsonen ned til tre linier.

– Fra starten af sæsonen vokser han, og han bliver ved med at gøre det, og det, vi skal sigte efter med ham, og han er ansvarlig for det, er at holde denne proces i gang, siger den hollandske manager.

Rashford fortsætter vild sæson: Når ny United-milepæl efter Carabao Cup-sejr

Udover succes i Carabao Cup’en går det også ganske fint for United i Premier League, hvor klubben er på en fjerdeplads i skrivende stund. Derudover er Manchester United fortsat med i Europa League og FA Cup’en.

Næste opgave for Rashford og Co. er på lørdag, hvor man hjemme på Old Trafford skal op mod Reading i FA Cup’ens fjerde runde. Der er kick off klokken 21.00, og du kan se kampen på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer