Premier League

Everton-ejer afviser: Klubben er ikke til salg

Tirsdag blev Everton rygtet til salg ovenpå fyringen af manager Frank Lampard. Men det afviser klubbens ejer, Farhard Moshiri, er tilfældet.

Everton er ikke til salg, siger klubbens ejer, Farhad Moshiri.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har været en voldsom uge indtil videre i Everton.

Mandag fyrede man manager Frank Lampard, og tirsdag blev klubben så rygtet til salg.

Det afviser klubbens ejer, Farhad Moshiri, dog i et interview til Liverpool Echo.

I interviewet, som blev foretaget inden opgøret 2-0 nederlaget til West Ham i lørdags (og Frank Lampards fyring, red.), forholdes Everton-ejer, Farhad Moshiri, til rygterne om, at klubben er til sat til salg. Det er dog ikke tilfældet i følge ejeren.

– Klubben er ikke til salg, men jeg har talt med topinvestorer af høj kvalitet for at bygge bro over et hul vedrørende stadion. Jeg kan selv udbedre det – grunden til, at jeg vil gøre det (snakke med investorer, red.), er at bringe topsportsinvestorer ind i Everton i forhold til nogle af de steder, fansene ønsker forbedring – mere talent, siger Farhad Moshiri til Liverpool-mediet og fortsætter:

– Vi er tæt på at få lavet en aftale. Det sælger slet ikke klubben, det bringer bare mere ekspertise i form af global sponsorering og kommerciel udvikling, og en masse specialiserede sportsinvestorer har denne pulje af viden.

Medie: Fyret Premier League-træner i spil til Everton-jobbet

Everton fyrede som nævnt Frank Lampard ovenpå en lang periode med dårlige resultater. Klubben er på en næstsidste plads i Premier League og står uden manager.

Brentfords danske manager, Thomas Frank, er blevet rygtet som en mulig arvtager i Everton, der har været i den bedste engelske række de seneste 31 år. Det kan du læse mere om herunder.

Medie: Thomas Frank i puljen som ny Everton-manager – bliver beundret

Everton skal forsøge at rejse sig i næste runde af Premier League, men det bliver ikke nemt. Liverpool-klubben skal nemlig møde Arsenal, der ligger nummer et i stillingen med fem point ned til Manchester City. Ovenikøbet med en kamp i hånden.

Opgøret mellem Everton og Arsenal på Goodison Park spilles lørdag den 4. februar, og der er kick off klokken 13.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P