2 min læsningEverton-ejer afviser: Klubben er ikke til salg

Tirsdag blev Everton rygtet til salg ovenpå fyringen af manager Frank Lampard. Men det afviser klubbens ejer, Farhard Moshiri, er tilfældet.

2 min læsning
Everton er ikke til salg, siger klubbens ejer, Farhad Moshiri.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har været en voldsom uge indtil videre i Everton.

Mandag fyrede man manager Frank Lampard, og tirsdag blev klubben så rygtet til salg.

Det afviser klubbens ejer, Farhad Moshiri, dog i et interview til Liverpool Echo.

I interviewet, som blev foretaget inden opgøret 2-0 nederlaget til West Ham i lørdags (og Frank Lampards fyring, red.), forholdes Everton-ejer, Farhad Moshiri, til rygterne om, at klubben er til sat til salg. Det er dog ikke tilfældet i følge ejeren.

– Klubben er ikke til salg, men jeg har talt med topinvestorer af høj kvalitet for at bygge bro over et hul vedrørende stadion. Jeg kan selv udbedre det – grunden til, at jeg vil gøre det (snakke med investorer, red.), er at bringe topsportsinvestorer ind i Everton i forhold til nogle af de steder, fansene ønsker forbedring – mere talent, siger Farhad Moshiri til Liverpool-mediet og fortsætter:

– Vi er tæt på at få lavet en aftale. Det sælger slet ikke klubben, det bringer bare mere ekspertise i form af global sponsorering og kommerciel udvikling, og en masse specialiserede sportsinvestorer har denne pulje af viden.

Medie: Fyret Premier League-træner i spil til Everton-jobbet

Everton fyrede som nævnt Frank Lampard ovenpå en lang periode med dårlige resultater. Klubben er på en næstsidste plads i Premier League og står uden manager.

Brentfords danske manager, Thomas Frank, er blevet rygtet som en mulig arvtager i Everton, der har været i den bedste engelske række de seneste 31 år. Det kan du læse mere om herunder.

Medie: Thomas Frank i puljen som ny Everton-manager – bliver beundret

Everton skal forsøge at rejse sig i næste runde af Premier League, men det bliver ikke nemt. Liverpool-klubben skal nemlig møde Arsenal, der ligger nummer et i stillingen med fem point ned til Manchester City. Ovenikøbet med en kamp i hånden.

Opgøret mellem Everton og Arsenal på Goodison Park spilles lørdag den 4. februar, og der er kick off klokken 13.30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer