1 min læsningMedie: Arsenal melder sig ind i jagten på ombejlet Juventus-stjerne

Efter Juventus fik en straf på 15 point i Serie A, bliver flere af deres spillere rygtet væk fra klubben. Nu kan en af de absolutte profiler være på vej væk.

1 min læsning
Juventus-stjernen Federico Chiesa bliver jagtet af både Arsenal, Liverpool og Real Madrid.
Juventus' Italian forward Federico Chiesa kicks the ball during the Italian Serie A football match between Juventus and Atalanta at the Juventus Stadium in Turin, on January 22, 2023. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kan vise sig at blive en dyr omgang for Juventus, at de fiflede med tallene i deres regnskab.

Klubben fik 15 point fratrukket i Serie A. Noget der kan gøre det overordentligt svært at nå Champions League-pladserne.

Hvis man som storklub ikke spiller med i den største klubturnering i verden, kan det være svært at få finanserne til at løbe rundt med flere løntunge spillere. Her er Juventus ingen undtagelse.

Ifølge det italienske medie Calciomercatoweb er den 25-årige italienske stjerne, Federico Chiesa, en af de spillere, som Den Gamle Dame kan blive tvunget til at sælge, såfremt målsætningen om Champions League ikke bliver opnået.

Han er eftersigende på radaren hos flere topklubber. Heriblandt Liverpool, Real Madrid og senest skulle duksene i Premier League, Arsenal, også have meldt sig ind i kampen om underskriften på den 25-årige kantspiller.

Hvor meget Juventus ønsker for Chiesa melder historien intet om, men det forventes, at de vil tjene på ham i forhold til de cirka 310 millioner kroner klubben selv gav for ham i sommer.

Juventus appellerer pointstraf

Federico Chiesa var udlånt fra Fiorentina til Juventus fra sommeren 2020 til sommeren 2022, inden han blev solgt dertil. I tiden hos de zebrastribede, har han spillet 69 kampe, hvori det er blevet til 19 mål og 16 assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer