1 min læsningHavde klaret lægetjek i Everton – nu er han på vej til Tottenham

Den hollandske kantspiller var så godt som sikker på, at være ny mand i Everton, men Tottenham har overhalet indenom.

1 min læsning
Den hollandske kantspiller Arnaut Danjuma menes at være tæt på et skifte til Everton, hvor han skifter til fra Villarreal
Soccer Football - Champions League - Quarter Final - First Leg - Villarreal v Bayern Munich - Estadio de la Ceramica, Villarreal, Spain - April 6, 2022 Villarreal's Arnaut Danjuma celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Pablo Morano
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I sommeren 2013 blev Tottenham snydt af Chelsea, da de hentede Willian til Stamford Bridge efter han ellers var blevet enig med Spurs.

Nu er Tottenham på vej mod at foretage samme handling, som blev gjort mod dem.

De ønsker nemlig at “hijacke” Evertons handel med Arnaut Danjuma, der til daglig spiller i Villarreal. Han var i sidste uge til lægetjek i Everton og handlen var så godt som på plads. Indtil Tottenham kom på banen.

Ifølge det engelske medie The Athletic, var alt på plads med Everton. Det eneste der manglede, var papirarbejdet.

Det åbnede døren for, at Spurs i ellevte time kunne tage kontakt til Villarreal og Danjuma og forhøre sig om muligheden for, at spilleren kunne skifte til Spurs på en lejeaftale frem til sommer.

Spilleren selv skulle være meget interesseret i at skifte til London-klubben, og dermed ser det altså ud til, at Tottenham 10 år senere kan gøre mod andre, som blev gjort mod dem.

Tottenham-fans med sjov hyldest da Kane tangerede målrekord

Siden Arnaut Danjuma i 2021 skiftede til Villarreal, har han optrådt 51 gange for klubben med 22 mål til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer