2 min læsningUnited-legende storroser dobbelt målscorer: Minder om dette Arsenal-ikon

Roy Keane havde de fine gloser fremme om Arsenals dobbelte målscorer mod Manchester United Eddie Nketiah. Ifølge Uniteds tidligere storspiller minder den unge angriber om et Arsenal-ikon.

2 min læsning
Eddie Nketiah scorede to mål i Arsenals sejr over Manchester United søndag.
Foto: Reuters/Peter Cziborra.

To mål, hvoraf det sidste blev sat ind i sidste minut.

Eddie Nketiah var dagens helt i skysovs, da Arsenal vandt 3-2 hjemme mod Manchester United.

Den flotte præstation fik efterfølgende meget ros af Manchester United-legenden Roy Keane, der sammenligner den 23-årige angriber med en af Arsenals helt store ikoner.

– Han, (Nketiah, red.) minder mig i sine bevægelser og endda i sine interviews – og jeg ved, jeg sætter ham under pres her – om Ian Wright, sagde Roy Keane på Skysports ifølge Mirror og uddybede:

– Som han (Wright, red.) plejede – ikke at have særligt mange boldberøringer men have den skarphed inde i feltet, hvilket vi også ser ved det afgørende mål. Hvis du opholder dig omkring feltet, og du er en skarp angriber, vil du få dine chancer og dine mål.

Highlights: Nketiah scorer sent sejrsmål i intens affære mellem Arsenal og Manchester United

Der er dog et stykke endnu for Eddie Nketiah, hvis han vil op på samme måltal som Ian Wright. Nketiah har scoret ni mål i sine 25 kampe for Arsenal – Ian Wright scorede 156 mål i 264 kampe for The Gunners. Men med sine 23 år er der en del år at lave mål i endnu for guldfuglen.

Med sejren holder Arsenal Manchester City bag sig på andenpladsen med fem point. Endda med en kamp i hånden. Manchester United blev overhalet af Newcastle og er nu på fjerdepladsen.

Arteta efter dramatisk sejr over United: Det var bare smukt

Næste opgave for Nketiah og Arsenal er udekampen mod Everton lørdag den 4. februar. Der er kick off klokken 13.30 på Goodison Park.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer