2 min læsningFC Midtjylland forlænger med forsvarsspiller

FC Midtjylland forlænger kontrakten med deres forsvarstalent indtil udgangen af 2027.

2 min læsning
Victor Bak forlænger med FC Midtjylland.
Foto: fcm.dk.

Tilbage fra lejeophold og nu udstyret med en fem-årig forlængelse.

Victor Bak er vendt tilbage til FC Midtjylland efter et lejeophold i Hobro IK i efteråret og fik i weekenden 30 minutters spilletid i testkampen mod St. Pauli.

Mandag har den 19-årige venstreback så forlænget sin kontrakt med klubben indtil udgangen af 2027. Det oplyser FC Midtjylland på sin hjemmeside.

– Victor har taget hele vejen op gennem systemet, og nu står han klar til den næste kontrakt og chancen for at bryde ind på førsteholdet. Det er en rigtig god historie om en ung dreng, der har imponeret på akademiet, sidenhen er kommet ud på et lejeophold og nu hjem igen på vores eget førstehold, siger assisterende sportschef Kristian Bach Bak og fortsætter:

– Vi har at gøre med en spiller, som kommer med noget power, fysik og lederegenskaber. Han har det, der skal til, og nu handler det om at lægge på i den offensive del. I så fald vil du have en fuldstændig unik FCM DNA-udtryksspiller, der har potentiale til at blive en publikumsfavorit på MCH Arena.

Video: FCM-angriber vil ikke holde lækker detalje skjult

Victor Bak er yderst tilfreds med forlængelsen i klubben, som han fik førsteholdsdebut for i maj sidste år.

– Det er noget, jeg har kæmpet for i rigtig lang tid. Jeg har været udlejet til Hobro og på den måde forsøgt at kæmpe mig tættere på førsteholdet. Det er noget, jeg er stået op for stort set hver dag, og der lægger en masse hårdt arbejde bag, siger han og fortsætter:

– Nu handler det om at komme tættere på førsteholdet, hvor der er en masse sindssygt dygtige spillere og hård konkurrence.

Er FCM gearet til toppen af dansk fodbold efter salg? Hør FCM-kaptajnens svar

FC Midtjylland skal i første kamp i foråret op imod Viborg FF ude. Kampen spilles den 20. februar klokken 19.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer