2 min læsningFC Nordsjælland henter ny målmand

FC Nordsjælland har forstærket sig med en ny målmand, som kommer til klubben fra skotske Dundee.

2 min læsning
FC Nordsjælland Logo

Der er ikke råd til fejltrin eller skader, og det forsøger de nu at gardere sig mod i FC Nordsjælland.

Superligaens suveræne tophold har søndag hentet den finske målmand Carljohan Eriksson på en lejeaftale i skotske Dundee United.

Lejeaftalen gælder for resten af indeværende sæson, og umiddelbart ligner Eriksson en gardering til Andreas Hansen.

– Vi har ikke lagt skjul på, at vi er ambitiøse i vores tilgang til foråret, og i den forbindelse er det blandt andet vigtigt, at vi står bedst muligt rustet på målmandsposten, som af naturlige årsager kan være ekstra sårbar over for skader eller karantæner. Med tilgangen af Carljohan får vi styrket vores setup og bragt noget erfaring ind, der kan hjælpe os med at sikre det bedst mulige fundament for dette forår, lyder det fra sportschef Jan Laursen.

FC Nordsjælland har i Andreas Hansen en målmand, der har taget sig af samtlig spilleminutter i Superligaen i denne sæson.

FCN tager afsked med amerikaner

Ankomsten af den 27-årige finne, kan dog komme klubbens øvrige målmænd, 20-årige Emmanuel Ogura og 19-årige Andreas Gülstorff, til gode.

– Samtidig kan det give plads til og mulighed for udlejning af vores unge, talentfulde keepere, så de kan komme ud og få kamperfaring på seniorniveau og på den måde bygge yderligere på deres udvikling frem mod sommeren. Det er helt klart nogle muligheder, vi kigger på, nu hvor vi kan sige velkommen til Carljohan, og vi glæder os til, at han bliver en del af gruppen, lyder det fra sportschef Jan Laursen.

Carljohan Eriksson har i denne sæson været i hård konkurrence om pladsen i målet hos skotske Dundee United med australske Mark Birighitti, og selvom han i ni kampe i efteråret erobrede pladsen, så har han i de seneste ni kampe igen måttet tage plads på udskiftningsbænken.

Carljohan Eriksson står noteret for en enkelt A-landskamp for Finland, hvor han må siges at være nationens klare andetvalg efter Lukas Hradecky.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer