1 min læsningMedie: Arsenal øjner VM-franskmand

Arsenal er denne vinter blevet kædet sammen med flere profiler. Denne gang er det en ung franskmand, de eftersigende har kig på.

1 min læsning
Ifølge rygter, kan Eduardo Camavinga være på vej til Arsenal på en lejekontrakt.
Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - France Training - Al Sadd SC Stadium, Doha, Qatar - December 16, 2022 France's Kylian Mbappe, Ousmane Dembele, Eduardo Camavinga, Jules Kounde, Marcus Thuram and Jordan Veretout during training REUTERS/Bernadett Szabo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Leandro Trossard er allerede kommet ind ad døren – nu kan en ny spiller være på vej.

Ifølge Evening Standard har Arsenal set sig varme på muligheden for, at hente en spiller til den centrale midtbane, da Mikel Arteta angiveligt ønsker mere bredde.

Det skulle han have fundet i form af Eduardo Camavinga, der til daglig tørner ud for Real Madrid, som Arteta ønsker at låne for resten af sæsonen.

Den unge midtbanespiller har i denne sæson haft svært ved, at få regelmæssig spilletid i den spanske kongeklub og derfor skulle han selv være lun på muligheden.

Om Real Madrid er interesseret i at udleje den 20-årige franskmand, melder mediet dog intet om.

Der har den seneste uge været forlydender om, at The Gunners til sommer har Declan Rice i kikkerten – det skulle også være en af grundende til, at de kun ønsker at hente en spiller til klubben på en lejekontrakt denne vinter.

Arsenal-boss har lært af sæsonens eneste nederlag: Sådan slår vi United

Camavinga har i denne sæson spillet 26 kampe for Real Madrid i alle turneringer, men det er kun blevet til en plads i startformationen i ni af de opgør.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer