1 min læsningJournalist: Everton tæt på offensiv dribler

Den kriseramte engelske bundklub mangler noget offensiv firepower. Det menes de at være ganske tæt på at tilføje nu i form af en hollandsk profil.

1 min læsning
Den hollandske kantspiller Arnaut Danjuma menes at være tæt på et skifte til Everton, hvor han skifter til fra Villarreal
Soccer Football - Champions League - Quarter Final - First Leg - Villarreal v Bayern Munich - Estadio de la Ceramica, Villarreal, Spain - April 6, 2022 Villarreal's Arnaut Danjuma celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Pablo Morano
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Premier League, LaLiga og nu Premier League igen.

Sådan ser virkeligheden ud for Arnaut Danjuma efter han ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano meldes tæt på et skifte til Everton.

Romano beretter, at den 25-årige hollandske kantspiller skriver under på en lejeaftale med den kriseramte engelske klub. En aftale der ikke indeholder nogen form for købsoption.

Danjuma har som skrevet tidligere prøvet sig af i Premier League, da han i halvanden sæson kunne kalde sig Bournemouth-spiller og var med, da de senest spillede i den bedste engelske række og rykkede ned.

I 2021 skiftede han dog videre til Villarreal, hvor han har været en succes på både kanten og som angriber. Kontrakten med Den Gule Ubåd løber også frem til sommeren 2026.

Journalist: Lampard har accepteret sin skæbne i Everton

Det første ophold i Premier League bød på 14 kampe uden mål eller oplæg, hvorimod tiden i det spanske har kastet 51 kampe hvori han har leveret 22 mål og fire oplæg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer