2 min læsningMedie: FCK-profil landet i England – skifter for trecifret millionbeløb

Så skulle det være uhyre tæt på, at F.C. København sælger sit stortalent til Leicester City. Prisen ender angiveligt på et stort trecifret millionbeløb.

2 min læsning
Leicester køber Victor Kristiansen i F.C. København.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Knap 150 millioner.

Sådan lyder prisen for Leicester City på F.C. Københavns unge guldfugl Victor Kristiansen.

20-årige ‘VK’ skulle allerede befinde sig i England netop nu og være klar på at skrive under med Premier League-klubben, skriver transferjournalisten Fabrizio Romano.

Victor Kristiansen er braget frem i den danske Superliga og gjorde sig også bemærket i årets Champions League. Det har højnet interessen hos flere udenlandske klubber herunder Leicester City, der nu står klar med en lang kontrakt til den unge dansker.

FCK bekræfter: Har modtaget tilbud på ‘VK’

Ifølge Fabrizio Romano har danskerklubben gjort kontrakten klar og er blevet enig med F.C. København om en pris på 20 millioner euro (knap 149 millioner kroner). Leicester tilbyder Kristiansen en kontrakt på fem et halvt år. En kontrakt, som venstrebacken skulle være klar på at underskrive.

Victor Kristiansen meldes som nævnt netop nu i England, hvor en officiel udmelding fra Leicester City synes at være sidste skridt, inden han kan kalde sig for Premier League-spiller.

Medie: FCK har afvist gigantisk bud på ung komet

‘VK’ har spillet 73 kampe for F.C. Københavns førstehold, hvori det er blevet til otte assists og et enkelt mål. Derudover er det blevet til blandt andet otte kampe for det danske U21-landshold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer