1 min læsningDanskerklub henter offensiv forstærkning i Premier League

For nylig skiftede danske Casper Tengstedt til Benfica. Nu har klubben forstærket sig med endnu en offensivspiller fra Premier League.

1 min læsning
Gonzalo Guedes skifter hjem til Benfica.
Foto: Paul ELLIS / AFP.

Der bliver kamp om pladserne i offensiven for Casper Tengstedt i sin nye klub.

Benfica har nemlig meddelt, at de har forstærket sig med deres tidligere spiller Gonzalo Guedes, der kommer til fra Wolverhampton.

Det meddeler den portugisiske klub via Twitter.

Klubben nævner ikke nærmere om formen på kontrakten, men skiftet er tidligere blevet nævnt som et lejeophold. Ifølge Transfermarkt er det netop det, der er tale om. Mediet oplyser, at lejeaftalen gælder indtil den kommende sommer.

Gonzalo Guedes slog igennem i netop Benfica, inden han i 2017 skiftede til Paris Saint-Germain. Siden har han repræsenteret Valencia på et lejeophold samt Wolverhampton, hvor portugiseren er på kontrakt indtil sommeren 2027.

Dermed bliver der yderligere konkurrence i angrebet for den danske angriber Casper Tengstedt samt den tidligere superligaprofil Andreas Schjelderup, der begge skiftede til Benfica for nylig.

Tengstedt efter stort skifte: Kunne ikke sige nej

Førerholdet i den bedste portugisiske række råder i forvejen over den danske landsholdsback Alexander Bah, der kom til klubben fra tjekkiske Slavia Prag sidste sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer