2 min læsningTilfreds Klopp: Noget helt andet

Liverpool fik for første gang i 2023 lov at smage sejrens sødme, da de slog Wolves ud af FA Cuppen, og manager Jürgen Klopp var yderst tilfreds med sine spilleres præstation.

2 min læsning
Liverpool-manager var meget tilfreds med præstationen tirsdag, hvor Liverpool slog Wolves ud af FA Cuppen.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Nederlag til Brentford og Brighton i ligaen og uafgjort mod Wolves i pokalen.

Liverpool har bestemt ikke fået den start på 2023, som de havde ønsket, men tirsdag aften var der en smule kærkommen succes til Anfield-klubben.

På et tidligt langskudsdrøn af unge Harvey Elliott slog Liverpool nemlig Wolves 1-0 i returopgøret i FA Cuppen, og manager Jürgen Klopp kunne lide den præstation, hans spillere lagde for dagen.

– Den var god. Det var noget helt andet, end de kampe vi indtil nu har spillet i 2023, det giver sig selv. Vi var godt organiserede, vi var tålmodige, vi vandt bolde på vigtige områder.

Highlights: Liverpool-reserver videre mod Wolves i FA-Cup omkamp

– Der var virkelig gode fodbold-momenter, hvor vi kontrollerede kampen. Wolves er selvsagt i en helt anden situation end os; De er fulde af selvtillid. Vi lukkede ikke deres nøglespillere ind i kampen; Neves måtte spille lidt mere dybt, end hvad han gerne vil, og Moutinho kom ikke ret meget på bolden, lyder det fra Klopp.

Liverpool var bestemt ikke uheldige med i det hele taget at komme videre til en omkamp mod Wolves, efter de i det første opgør på Anfield af to omgange var særdeles heldige med VAR-kendelser eller mangel på samme.

To kæmpe Alisson-brølere sender Liverpool og Wolves ud i returopgør

Liverpool kan nu se frem mod en 16-delsfinale mod Brighton, som de så sent som i lørdags tabte hele 3-0 til i ligaen, men det bekymrer ikke den tyske manager.

– Intet problem. Vi skulle også spille mod Wolves igen ret hurtigt. Det er fodbold – intet problem. Vi ville videre til næste runde, og vi vidste allerede, at Brighton ville være modstanderen, så intet problem, lyder det således fra Klopp.

Inden kampen mod Brighton den 29. januar venter der først Liverpool en hjemmekamp mod Chelsea i Premier League. Den kamp spilles på lørdag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer