1 min læsningSelvsikker United-angriber: Min stil passer manageren

Manchester United hentede tidligere på måneden Wout Weghorst ind på en lejeaftale, og den hollandske angriber passer godt til Erik ten Hags spillestil.

1 min læsning
Manchester United har i Wout Weghorst fået en angriber, der i spillestil passer til manager Erik ten Hag.
Foto: Manchester United FC

Han kan debutere onsdag i den udskudte kamp mod Crystal Palace.

Manchester Uniteds nye angriber, hollandske Wout Weghorst, kommer til et Manchester United-mandskab i form, og ikke siden starten af november, er Erik ten Hags tropper gået fra en fodboldkamp uden at vinde.

Ikke desto mindre mener hollænderen selv, at han har særligt én ting, der spiller godt ind i Ten Hags spilfilosofi.

– Presspillet er en af mine styrker, synes jeg. Specielt uden bolden og ved at lægge pres på modstanderen og være aktiv. Det er jeg i stand til, og det passer også til måden, som manageren vil spille.

– Han vil gerne spille aggressivt; Han vil gå højt op på banen og forsøge at erobre bolden der så hurtigt som muligt, og det mener jeg, at jeg kan hjælpe holdet med, lyder det fra Weghorst.

United-skifte under opsejling – Siger Weghorst farvel her?

Den hollandske angriber kom til Manchester United på en lidt speciel lejeaftale, da han allerede var lejet ud til tyrkiske Besiktas.

Det betød, at hans moderklub, engelske Burnley, var nødt til at hente ham hjem, inden de så igen kunne udleje ham til naboerne godt 50 kilometer mod syd.

I den ene halvsæson, Weghorst nåede at spille i Burnley sidste forår, blev det til to scoringer i 20 Premier League-kampe, og det var ikke nok til at redde klubben fra nedrykning.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer