2 min læsningMedie: Chelsea kan ikke komme af med stjernespillere

Chelsea har handlet dyrt ind både i sommerens og vinterens transfervindue, og det har nu givet klubben et helt nyt problem.

2 min læsning
Chelsea har med flere indkøb både i sommerens og vinterens transfervindue fået så stor en trup, at de nu har problemer med at skille sig af med spillere.
Foto: Leonhard Foeger/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med købet af Mykhailo Mudryk krydsede Chelsea en markant grænse.

Købet af den 22-årige ukrainer sendte nemlig Chelsea-spillertruppens anslåede markedsværdi over én milliard euro, det vurderer Transfermarkt, en grænse som kun Manchester City også har oversteget.

Den ukrainske offensivspiller blev samtidig Chelseas 14. nye spiller i indeværende sæson, hvis man tæller både sommer- og vintertransfervinduet med, og det har givet Chelsea et helt nyt problem.

Ifølge Evening Standard er Chelsea nemlig fortsat på transfermarkedet, men mens fokus tidligere har været på at bringe spillere ind, så er det fokus nu skiftet, således at klubben aktivt forsøger at skille sig af med spillere.

Med 32 spillere i truppen er Chelsea sammen med Nottingham Forest det eneste hold i Premier League, der har over 30 spillere i truppen, hvorimod klubber som Liverpool, Manchester United og Newcastle alle har 29 spillere i førsteholdstruppen. Og titelaspiranterne fra Arsenal og Manchester City har kun henholdsvis 23 og 24 spillere i truppen.

Avis: Newcastle på rov i Chelsea – vil kapre tre spillere

I første omgang går rygterne på, at Chelsea i særdeleshed forsøger at komme af med forholdsvis profilerede – og løntunge – spillere som Kai Havertz, Pierre Emerick-Aubameyang, Hakim Ziyech og Christian Pulisic.

Problemet for Chelsea er bare, at de alle får en løn, som de næppe kan forvente at få andetsteds, og mens Havertz og Ziyech har kontrakter i Chelsea i yderligere to og et halvt år, så har Aubameyang og Pulisic bundet sig til klubben i yderligere halvandet år.

Til gengæld kan det lidt ironisk spille til Chelseas fordel, at klubben næppe kvalificerer sig til Champions League denne sæson, og ovenstående spillere vil derfor have mulighed for at finde alternativer, der vil være at finde i Europas fornemste klubturnering efter sommerferien.

Shakhtar-præsident donerer del af Mudryk-salg til krigen i Ukraine

Også Conor Gallagher og Jorginho meldes på vej ud, men for deres vedkommende er der formentlig tale om henholdsvis en lejeaftale og fri transfer.

Evening Standard mener desuden at vide, at udskudt kontraktforhandlinger med Mason Mount og Edouard Mendy til efter januar, og det er således kun forhandlinger med N’Golo Kanté der fortsat pågår.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer