2 min læsningKlopp forsikrer: Smutter ikke

Jürgen Klopp er inde i det, der meget vel kan være hans vanskeligste periode som manager i Liverpool, men selv har han bestemt ingen planer om at forlade klubben.

2 min læsning
Liverpool-manager Jürgen Klopp har ikke tænkt sig at forlade sin stilling, med mindre nogen fortæller ham, at han skal.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Jürgen Klopp er igang med sin ottende sæson i spidsen for Liverpool, og det går ikke godt.

Den karismatiske tysker er i gang med sin pointmæssigt dårligste Premier League-sæson, og holdet, som mange havde forventet skulle spille med om mesterskabet, risikerer helt at misse de europæiske pladser.

Knapt halvvejs igennem sæsonen er Liverpool at finde på Premier Leagues niendeplads, mens hold som Brentford, Brighton og Fulham alle har overhalet ‘The Reds’.

Det har selvsagt startet kritikken, og også den tyske manager må lægge øre til lidt af hvert, men der skal mere end et formdyk til at få Klopp til at smide håndklædet i ringen, men tyskeren er helt bevidst om, at der skal ske forandringer.

– Enten ændres managerens position eller også skal en masse andre ting ændres. For mit vedkommende, så smutter jeg ikke, med mindre nogen siger, at jeg skal, siger Klopp ifølge BBC.

Klopp efter Liverpool-‘lavpunkt’: Kan ikke huske en ringere kamp

– Det betyder, at der er et punkt, hvor vi er nødt til at ændre nogle andre ting. Det må vi se på, men det ligger i fremtiden. Måske til sommer eller noget – ikke nu. Jeg har plads og tid til at tænke over det. Vi skal spille bedre fodbold nu, uddyber Klopp.

55-årige Klopp gentager desuden, at det er usandsynligt, at Liverpool kommer til at hente flere nye spillere til i januars transfervindue, hvor hollandske Cody Gakpo altså efter alt at dømme bliver klubbens eneste signing.

Klopp giver skadesopdatering: Van Dijk ude i nogle uger

Samtidig ser Liverpool frem mod en sommer, hvor spillere som James Milner, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og Roberto Firmino alle har kontraktudløb.

Liverpool har i sæsonens første 18 ligakampe vundet otte og spillet fire uafgjort, mens de seks gange er gået fra banen med et nederlag. Det giver klubben et pointgennemsnit på 1,56 point per kamp – det laveste pointgennemsnit i Jürgen Klopps tid i klubben, og markant lavere end de 2,42 point per kamp, holdet skrabede sammen i ligaen i sidste sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer