2 min læsningViaplay-ekspert om Brøndby: Der er alt for mange B-spillere

Brøndby har en alt for stor trup, og flere af klubbens spillere er ikke gode nok, vurderer ekspert Peter Sørensen, der dog har en løsning.

2 min læsning
I Brøndby er der for få A-spillere og for mange B-spillere, og Peter Sørensen har et godt råd til ledelsen i Brøndby.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

29 spillere er for mange, når flere af dem samtidig ikke er gode nok.

Så konkret er udmeldingen fra den tidigere Superliga-spiller og træner, Peter Sørensen.

Den 49-årige Viaplay-ekspert har dog også en løsning på problemerne i Brøndby, og her ser den tidligere Silkeborg-spiller i høj grad mod Brøndbys eget akademi.

– Brøndby har en stor trup, som efter min mening er alt for stor, og der er alt for mange B-spillere. Pointen er her, at de skal sørge for at få nogle A-spiller og så skille sig af med alle B-spillerne og så have det, som er U-spiller – altså toppen af deres egenudviklede spillere – der fylder truppen ud til at bestå af 25 spillere.

– [De skal] have 15 spillere, der er gode nok til at være i top-tre, og så have en flok, som kan supplere dem, men det er ikke de næstbedste, det skal være de tredjebedste; ’Stars of tomorrow’ som de har så mange af i Brøndby, lyder det fra Peter Sørensen.

Brøndby har endnu ikke været aktive på transfermarkedet denne vinter, men det er efter alt at dømme blot et spørgsmål om tid.

Eksperter giver fire bud på nye Brøndby-spillere: Hent dette ‘monster’ i AGF

En af de spillere, der på det seneste er blevet rygtet til Brøndby, er klubbens tidligere profil, Jens Stryger Larsen, og det er et skifte, som Peter Sørensen sagtens kan se for sig.

– Jeg tror de kan få ham relativt let, og han vil helt sikkert gerne til Brøndby. De har brug for en rutineret kraft, så det synes jeg, er en ’no-brainer’, lyder det fra Sørensen.

Brøndby er ved vinterpausen at finde på Superligaens 10. plads, og de skal derfor skrabe en del point sammen, hvis de skal sikre en plads i top-seks efter sæsonens første 22 runder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer