2 min læsningGodt nyt i Brøndby: Skadede spillere er tilbage

Brøndby har hen over vinteren skiftet Niels Frederiksen ud med Jesper Sørensen på trænerbænken, og den nye cheftræner har en fit Brøndby-trup til sin rådighed.

2 min læsning
Der er gode nyheder fra den sunhedsfaglige stab i Brøndby, der melder om ingen skader i truppen, og alle mand er således klar.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Endnu er der ikke kommet nye spillere til Brøndby i indeværende transfervindue – og så alligevel.

I modsætning til sin forgænger, han Brøndbys nye cheftræner, Jesper Sørensen, nemlig hele truppen til sin rådighed.

Tre spillere er nemlig vendt tilbage fra skader af forskellig varighed, og specielt for Kevin Mensah er det gode nyheder. Højrebacken har ikke spillet, siden han i marts overrev sit korsbånd i en superligakamp mod Silkeborg.

– Mensah er klar og spiller fuldt med til træning i løbet af opstarten. Der er lidt med doseringen af træningen for ham, men ellers er han med på lige fod, fortæller Peter Schmidt, der er cheffysioterapeut i Brøndby.

Mensah er dog ikke den eneste, der igen træner med i Brøndby, også klubbens to svenske offensivspillere, Oskar Fallenius og Carl Björk, indgår i træningerne.

Viaplay-ekspert om Brøndby: Der er alt for mange B-spillere

Fallenius var i sidste sæson udlejet til norske Start, men da han i juli blev skadet, besluttede de to klubber at opsige lejekontrakten, så den unge svensker i stedet kunne genoptræne i Brøndby.

Angriberen Carl Björk gik skadet ind til sæsonen, og selvom det blev til et enkelt kort indhop i Superligaen i oktober, gik han på vinterpause med en ny skade. For begge svenskere er der altså nu gode nyheder.

– Fallenius og Björk har også døjet med skader, men de begge var også fitte, da de tog på ferie i december. Dog kommer de til at have lidt mere fokus på fodbold end den fysiske del, fordi de har lavet mere fysisk end den øvrige trup – men knap så meget fodbold.

– Ellers har vi faktisk ikke nogen langtidsskadede spillere i truppen. Så som det ser ud lige nu, så har vi alle spillere klar, lyder det fra Peter Schmidt.

Brøndby har nu godt en måned til at forberede sig på forårssæsonens første betydende kamp. Den står hjemme på Brøndby Stadion den 19. februar, når AC Horsens kommer på besøg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer