1 min læsningBrighton-træner klar til at åbne døren for Trossard: Han er en god fyr

Forholdet mellem belgiske Leandro Trossard og Brighton-manager Robert De Zerbi har været iskoldt, men nu er der forsoning på vej.

1 min læsning
Leandro Trossard er velkommen tilbage i varmen i Brighton siger klubbens manager Robert De Zerbi.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Dårlig attitude fra en ‘god fyr’.

Belgiske Leandro Trossard har ikke spillet for Brighton siden 2-4-nederlaget til Arsenal nytårsaftensdag.

Den 28-årige angriber var helt udeladt af truppen til weekendens kamp mod Liverpool samt sidste weekends FA Cup-opgør mod Middlesbrough, efter han havde udvist ‘dårlig attitude’ til træning.

Trossard forlod ifølge Brighton-manager, Roberto De Zerbi, klubbens træningsanlæg, da han fik at vide, at han ikke ville være en del af truppen til kampen mod Middlesbrough.

Nu er der dog forsoning på vej mellem Trossard og Brightons italienske manager.

– Jeg er åben for ham og klar til at åbne døren. Han er en god fyr og en meget vigtig spiller for os, lyder det fra De Zerbi.

Brighton-boss advarer belgisk stjerne: Jeg er chefen

– Det er ikke nogen dårlig situation, det er en fantastisk situation, for hvis vi tager ved lære af det, så kan vi kun blive bedre. Vi har kun én måde at opnå vores drøm. Vi er Brighton, vi er alle nødt til at arbejde hårdt og kun tænke på holdet og ikke os selv, lyder det videre fra De Zerbi.

Leandro Trossard har været en vigtig spiller for Brighton i denne sæson, hvor han med syv scoringer og tre assist i 16 Premier League-kampe har været medvirkende til at spille Brighton op på en øjeblikkelig syvendeplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer