2 min læsningPotter forholder sig til Mudryks lange kontrakt: Hvis jeg er her lige så længe, er vi alle glade

Chelsea-manager Graham Potter forholder sig til klubbens nye stjernefrø, der er blevet udstyret med en vanvittig lang kontrakt.

2 min læsning
Graham Potter forholder sig til Mykahilo Mudryks lange kontrakt.

Søndag blev en god dag for Chelsea.

Efter blot at have vundet én ud af de seneste ni kampe, fik Chelsea søndag hevet en 1-0-sejr i land hjemme over Crystal Palace.

Samtidig blev pausen i opgøret brugt på at præsentere klubbens nye spiller, Mykhailo Mudryk, der ellers længe blev rygtet på vej til Arsenal i stedet.

I forbindelse med offentliggørelsen af Mykhailo Mudryks skifte til Chelsea, kunne London-klubben samtidig berette, at man har udstyret den 22-årige ukrainer med en kontrakt af hele otte og et halvt års varighed.

Det er nærmest uhørt i fodboldens verden, og Chelsea-manager Graham Potter er tilsyneladende også selv klar over, at otte og et halvt år er meget lang tid.

– Hvis jeg er her i resten af hans (Mykhailo Mudryks, red.) kontrakt, er vi alle glade, siger Graham Potter ifølge Sky Sports og fortsætter:

– Jeg er cheftræner, og som du ved, så har jeg nok at bekymre mig om, uden at skulle tænke på længden af kontrakter. Det lader jeg være op til klubben.

– Jeg vil forsøge at støtte ham bedst muligt. Jeg ser bare frem til at arbejde sammen med ham, lyder ordene fra Chelsea-manageren.

Graham Potter løfter samtidig sløret for, hvad Chelseas fans kan forvente sig af den unge ukrainer, når først han træder ind på banen.

– I forhold til hvad han bidrager med, så er han en ung spiller med en stor fremtid. Han er spændende i én-mod-én-situationer, han angriber i bagrummet, han kan gå bredt og han er målsøgende.

– Han er en spændende spiller, og jeg er sikker på, at vores fans virkelig kommer til at kunne lide ham.

Mudryks første ord efter vanvittig lang kontrakt: Attraktivt projekt

Mykhailo Mudryk kommer til Chelsea fra ukrainske Shakhtar Donetsk, hvor han nåede at spille 44 kampe med 12 mål og 17 assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer