Premier League

Conte sammenligner Arsenal med Manchester City efter nederlag: En svær modstander

Tottenham-manager Antonio Conte måtte lette på hatten over Arsenal, efter han og resten af Tottenham søndag måtte se sig slået af ærkerivalerne.

Antonio Conte sammenligner Arsenal med Manchester City.

Arsenal fortsatte den flotte sæson ufortrødent, da de søndag sejrede med 0-2 ude over Tottenham i det klassiske North London-derby.

Efter kampen har Tottenham-manager Antonio Conte da også svært ved at finde andet end rosende gloser frem, da han sætter ord på ærkerivalerne.

Her sammenligner han dem blandt andet med Manchester City, der i de seneste efterhånden mange år har domineret i Premier League, ligesom også Arsenal-keeper Aaron Ramsdale får sin andel af roserne.

– Det var svært at komme tilbage, efter vi havde lukket to mål ind.

– Jeg tror, at deres andet mål kunne have dræbt enhver, men ikke mine spillere. Jeg synes, at vi prøvede og leverede en stor indsats for at score og skabe problemer i anden halvleg.

– Deres målmand havde en fantastisk redning i dag, og Arsenal er virkelig en svær modstander nu, ligesom Manchester City. Begge hold kommer til at kæmpe om det til det sidste.

– I dag spillede vi imod et stærkt hold, men samtidig er jeg ikke særlig skuffet over mine spilleres tilgang. Jeg synes, at de udviste stor lyst og vilje i forsøget på at komme tilbage, siger Antonio Conte til Sky Sports ifølge The Athletic.

Ramsdale efter spark: Det efterlader en bitter smag

Med sejren har Arsenal nu otte point ned til Manchester City på andenpladsen efter 18 kampe.

For Tottenhams vedkommende betyder nederlaget, at man tabte terræn i kampen om en plads i top fire. Her er der nu fem point op til Manchester United på fjerdepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P