2 min læsningConte sammenligner Arsenal med Manchester City efter nederlag: En svær modstander

Tottenham-manager Antonio Conte måtte lette på hatten over Arsenal, efter han og resten af Tottenham søndag måtte se sig slået af ærkerivalerne.

2 min læsning
Antonio Conte sammenligner Arsenal med Manchester City.

Arsenal fortsatte den flotte sæson ufortrødent, da de søndag sejrede med 0-2 ude over Tottenham i det klassiske North London-derby.

Efter kampen har Tottenham-manager Antonio Conte da også svært ved at finde andet end rosende gloser frem, da han sætter ord på ærkerivalerne.

Her sammenligner han dem blandt andet med Manchester City, der i de seneste efterhånden mange år har domineret i Premier League, ligesom også Arsenal-keeper Aaron Ramsdale får sin andel af roserne.

– Det var svært at komme tilbage, efter vi havde lukket to mål ind.

– Jeg tror, at deres andet mål kunne have dræbt enhver, men ikke mine spillere. Jeg synes, at vi prøvede og leverede en stor indsats for at score og skabe problemer i anden halvleg.

– Deres målmand havde en fantastisk redning i dag, og Arsenal er virkelig en svær modstander nu, ligesom Manchester City. Begge hold kommer til at kæmpe om det til det sidste.

– I dag spillede vi imod et stærkt hold, men samtidig er jeg ikke særlig skuffet over mine spilleres tilgang. Jeg synes, at de udviste stor lyst og vilje i forsøget på at komme tilbage, siger Antonio Conte til Sky Sports ifølge The Athletic.

Ramsdale efter spark: Det efterlader en bitter smag

Med sejren har Arsenal nu otte point ned til Manchester City på andenpladsen efter 18 kampe.

For Tottenhams vedkommende betyder nederlaget, at man tabte terræn i kampen om en plads i top fire. Her er der nu fem point op til Manchester United på fjerdepladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer