Highlights: Nottingham Forest tager vigtig sejr mod kriseramte Leicester

Nottingham Forest tog en vigtig dejr, da de lørdag slog Leicester 2-0.

Brennan Johnson sender Nottingham Forest på sejrskurs mod Leicester.

Et kriseramt Leicester-hold tabte lørdag 2-0 til oprykkerne fra Nottingham Forest.

Leicester havde ikke vundet en kamp i Premier League siden starten af november, mens Forest så sent som sidst, de var i aktion i den bedste engelske række tog en sejr mod Southampton.

Der har skulle en hel halvleg til, før der for alvor kom liv i midteropgøret. Således kunne walisiske Brennan Johnson sende Nottingham Forest på kurs mod tre Premier League-kampe i streg uden nederlag med scoringen til 1-0.

Og selv samme Johnson gjorde ondt værre for Leicester, da han efter 85 minutter sendte kampens sidste scoring i kassen til kampens slutresultat, 2-0.

Dermed spiller oprykkerne sig tre point tættere på overlevelse, mens Leicester stadig er alarmerende tæt på nedrykningsstregen.

Nottingham Forest 1-0 Leicester City (Johnson, 56′)