1 min læsningStamenic overrasket over FCK-kommentar: Følte mig som ‘dead man walking’

Marko Stamenic var ikke begejstret, da han læste pressemeddelelsen om sit stop i FCK. I stedet var han overrasket.

1 min læsning
FC Københavns Marko Stamenic under 3F Superligakampen mellem Brøndby IF og FC København på Brøndby Stadion, søndag den 16. oktober 2022.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Marko Stamenic er ikke FCK-spiller i efteråret. Det står klart, da midtbanespilleren har kontraktudløb til sommer og ikke forlænger sin aftale.

Alligevel blev han noget overrasket over tonen, da FCK fortalte det i en pressemeddelelse. Ordlyden var som følger.

– Marko fortsætter som FCK-spiller frem til sommer, hvorefter han vil finde en ny udfordring, hvis ikke der dukker en mulighed op i januarvinduet.

– Vi synes Marko har udviklet sig godt her, men vi må forholde os til, at han ikke ønsker at forlænge sin aftale, lød det fra ‘PC’ tidligere på ugen.

Stamenic fortæller til bold.dk, at han håber folk har respekt for beslutningen.

Medie: Stamenic har fundet ny klub

– Da jeg læste det, følte jeg mig lige hurtigt som en ‘dead man walking’. Men det er en beslutning, som alle forhåbentlig vil respektere. Det er fint, at folk har en mening om mit valg, men jeg tænker kun på min familie og klubbens valg. Så for de næste seks måneder vil jeg give alt for FCK, lyder det fra Marko Stamenic.

Ifølge det serbiske medie Mozzart Sport har Stamenic allerede fundet sin næste klub. Der er angiveligt tale om en aftale med Røde Stjerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer