1 min læsningMedie: Stamenic har fundet ny klub

F.C. København meddelte tidligere mandag, at klubben ikke kunne blive enige med Marko Stamenic om en ny kontrakt - nu har han angiveligt fundet en ny arbejdsgiver.

1 min læsning
Marko Stamenic er muligvis på vej til serbisk fodbold, hvor Røde Stjerne venter
FCKs Marko Stamenic under Champions League gruppe G-kampen mellem FC København og Sevilla FC i Parken i København onsdag den 14. september 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Marko Stamenic er senest til sommer fortid i FCK, men har måske allerede en ny klub på plads.

Siden den 1. januar, har Stamenic kunnet forhandle med andre klubber om et skifte på en fri transfer, og nu har han efter sigende fundet en ny arbejdsgiver.

I hvert fald skriver det serbiske medie Mozzart Sport, at den newzealandske midtbanespiller er blevet enig med Røde Stjerne om en kontrakt.

Mediet skriver også, at Røde Stjerne er meget interesserede i, at tilknytte Stamenic allerede denne vinter, så han kan vænne sig til både landet og spillestilen og få en stor rolle på holdet fra næste sæson af.

F.C. Københavns sportschef, Peter Christiansen, var mandag heller ikke afvisende overfor et muligt salg i januar.

– Marko fortsætter som FCK-spiller frem til sommer, hvorefter han vil finde en ny udfordring, hvis ikke der dukker en mulighed op i januarvinduet, sagde han til FCK’s officielle hjemmeside.

Neestrup efter Roony-forlængelse: En stor dag for FCK

Marko Stamenic har indtil videre repræsenteret Løverne 16 gange i alle turneringer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer