2 min læsningMedie: Saudi arabere vil tilbyde Messi vanvittig løn for skifte

Cristiano Ronaldo sagde ja tak til et økonomisk attraktivt skifte til Al Nassr i Saudi Arabien. Nu meldes klubbens rivaler interesseret i at hente Lionel Messi og tilbyde en løn, der med afstand slår Ronaldos.

2 min læsning
Lionel Messi tilbydes måske snart en kæmpe løn for at skifte til Saudi Arabien
Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - December 18, 2022 Argentina's Lionel Messi kisses the trophy as he celebrates winning the World Cup REUTERS/Carl Recine
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

1,448 milliarder kroner.

Så høj er den løn, Cristiano Ronaldo hæver om året i sin nye saudi arabiske klub, Al Nassr.

Selvom beløbet er svært at begribe for de fleste, skulle klubbens rival Al Hilal nu være parat til at tilbyde Lionel Messi en løn, der langt overgår Ronaldos. Det skriver Mundo Deportivo.

Mediet skriver, at Messi står allerøverst på Al Hilals ønskeliste, og at klubben angivelig er villig til at tilbyde hele 2,063 milliarder kroner i løn om året for at lokke den argentinske verdensmester til Saudi Arabien.

Til sammenligning med Messis løn i Paris Saint-Germain er det angivelige tilbud fra Al Hilal altså noget af en lønforhøjelse.

Så meget tjener Cristiano Ronaldo i Saudi Arabiske Al-Nassr

Den saudi arabiske klub ønsker at hente Messi straks, så han kan være en del af holdet ved VM for klubhold, der spilles 1.-11. februar i Marokko. Men Messi kan ikke egenrådig beslutte at skifte straks, hvis han skulle ønske det.

Hans kontrakt med Paris Saint-Germain løber nemlig indtil sommer. Der har også været tale om forhandlinger mellem Messi og den franske hovedstadsklub. Det kan du læse mere om herunder.

Medie: Messi får lønforhøjelse med ny PSG-kontrakt

Angiveligt skulle den saudi arabiske regering være blandt investorer, der vil hente Messi til landet. Dels for at højne interessen for ligaen, som man håber lykkedes ved at sætte de to tidligere LaLiga-rivaler Messi og Ronaldo overfor hinanden. Derudover også for at promovere landet og dets kandidatur i fællesskab med Egypten og Grækenland til VM i 2030.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer