2 min læsningManchester United-bekræfter: Midtbanemand ude resten af sæsonen

Manchester United manager Erik ten Hag bekræfter fredag eftermiddag, af han ikke kommer til at kunne gøre brug af hollandske Donny van de Beek resten af sæsonen.

2 min læsning
Salg af Manchester United.

Donny van de Beek har spillet sin sidste kamp for Manchester United denne sæson.

Fredag bekræftede manager Erik ten Hag den kedelige nyhed om sin hollandske landsmand, der blot har spillet syv Premier League-kampe i sæsonen.

Van de Beek blev hjulpet fra banen i Manchester Uniteds 3-0-sejr over Bournemouth tidligere på måneden, efter han i en duel med Marcos Senesi overstrakte sit knæ.

Fredag kunne Ten Hag så fortælle, at sæsonen var slut for Van de Beek, men den hollandske manager havde formentlig frygtet en endnu værre skade.

– Jeg synes, at det er ret positive nyheder. Den dårlige nyhed er selvfølgelig, at han er ude resten af sæsonen, men den gode nyhed er, at i det lange løb vil hans knæ komme sig, og han vil være klar til igen at spille på det højeste niveau og være klar til starten af pre-season, lyder det fra Ten Hag.

Donny van de Beek var i sidste sæson lejet ud til Everton, men i denne fra sommer har han igen været en del af Manchester United-truppen.

Medie: Manchester United tilføjer Harry Kane til listen

Van de Beek har aldrig for alvor slået sit navn fast i Manchester United, men da Erik ten Hag i sommer kom til som klubbens nye manager, var der mange, der forventede nye tider for den 25-årige midtbanespiller.

Den blonde hollænder har nemlig tidligere spillet tre sæsoner under Ten Hag i Ajax, hvor de to blandt andet vandt det hollandske mesterskab og pokaltuneringen sammen i 2018-19-sæsonen.

Indtil videre har Van de Beek spillet i alt 120 kampe under Ten Hag med 32 mål og 29 assist til følge. Blot de ti af kampene har været i Manchester Uniteds røde trøje, og endnu har Van de Beek til gode at score eller assistere under Ten Hag i Manchester United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer