1 min læsningBrighton-træner slagter stjerne: Jeg ved ikke, hvad der er hans problem

Brighton-manager Roberto De Zerbi er alt andet end imponeret over Leandro Trossard, der er vendt tilbage til den engelske sydkyst efter VM.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Southampton v Brighton & Hove Albion - St Mary's Stadium, Southampton, Britain - December 26, 2022 Brighton & Hove Albion's Evan Ferguson comes on as a substitute to replace Leandro Trossard REUTERS/Peter Nicholls EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Roberto De Zerbi svinger kniven over en af sine helt store stjerner i Brighton.

Den belgiske landsholdsspiller Leandro Trossard har kontraktudløb til sommer og havde egentlig gang i en ganske fornuftig sæson på den engelske sydkyst, men efter VM er der kommet grus i maskineriet efter kontroverser med Brighton-manager Roberto De Zerbi.

– Leandro (Trossard red.) er ikke på listen i morgen, lyder det fra den italienske manager.

– Han forlod træningen før Middlesbrough uden at sige noget til mig, da han fandt ud af, at han ikke skulle spille. Jeg talte med ham ugen efter, og gav ham besked på, at jeg ikke kan lide den opførsel.

Mentaliteten skal altså helt ændres, før De Zerbi vil overveje at bruge Trossard igen.

– Han ved udmærket, at han bliver nødt til at arbejde hårdt og løbe for at spille under mig. Vi er ikke et stort hold som Real Madrid eller FC Barcelona. Vi er Brighton og har brug for spillere, der knokler ligesom de andre spillere på holdet.

Highlights: Legestue på Goodison – Brighton vandt efter målshow

– Jeg ved ikke, hvad der er hans problem. Jeg er åben overfor ham. Jeg er åben for at lytte til ham. Men han bliver nødt til at forstå, at jeg kun vil have spillere der arbejder hårdt og kæmper 100 procent for holdet.

De Zerbi understreger, at han kun står for holdet, hvorfor han ikke ville kommentere på en mulig transfer for Trossard i indeværende transfervindue.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer