1 min læsningBesiktas afviser rygter om Weghorst: Det er løgn

Wout Weghorst har de seneste dage været rygtet heftigt til Manchester United, men Besiktas, som han er udlejet til, afviser, at han har en klausul i sin kontrakt.

1 min læsning
Wout Weghorst er angiveligt på vej til Manchester United som ny angriber.
Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Netherlands v Argentina - Lusail Stadium, Lusail, Qatar - December 10, 2022 Netherlands' Wout Weghorst celebrates after he scores a penalty during a penalty shootout REUTERS/Bernadett Szabo

Jagten på en ny spidsangriber for Manchester United, har stået på siden Cristiano Ronaldo ikke længere var at finde på Old Trafford.

De seneste dage, er rygter om den hollandske angriber Wout Weghorst dog taget til.

Han er i øjeblikket udlejet fra Burnley til tyrkiske Besiktas, og på trods af Weghorsts angiveligt store ønske om at skifte til United, så er det ikke bare lige til, hvis man spørger Besiktas.

De har mandag udsendt en officiel pressemeddelse, hvor de skriver, at rygterne om, at Weghorst har en frikøbsklausul, er det pure opspind.

– Rygterne om at der en frikøbsklausul i Weghorsts kontrakt på 18,5 millioner kroner, der gælder klubber fra Premier League er helt og aldeles løgn. Beslutningen om, hvad der skal ske med Wout Weghorst er kun op til Besiktas, lyder det i pressemeddelsen.

Medie: United lurer på tidligere FCM-bomber

Hvad det betyder for Manchester Uniteds videre jagt på den hollandske landsholdsangriber vides endnu ikke, men det forventes ifølge flere medier, at de stadig tror på en aftale kan komme på plads snarligt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer