2 min læsningSøndagens rygter manes til jorden: Maguire er ikke på væk

Det startede stille og roligt søndag, men i løbet af dagen tog rygtet om, at Harry Maguire var på nippet til at skifte til Aston Villa til.

2 min læsning
Harry Maguire blev i flere medier rygtet på vej fra Manchester United til Aston Villa, men nu skydes rygtet ned.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag var Harry Maguire en tur på golfbanen, og det fik rygterne til at svirre.

Manchester United-kaptajnen spillede nemlig på den verdenskendte golfbane The Belfry, som er nabo til Aston Villas træningsanlæg Bodymoor Heath.

Efterfølgende nød den engelske landsholdsspiller en frokost med sin agent, og et billede fra restauranten begyndte søndag at florere på de sociale medier.

Ifølge både transferjournalist, Fabrizio Romano, og engelske The Times, så er der dog ikke mere i historien end som så.

Manchester United-manager, Erik ten Hag, skulle nemlig overhovedet ikke være interesseret i at slippe sin anfører, selvom Maguire kun har spillet 25 procent af minutterne i Premier League i denne sæson og desuden har været voldsomt udskældt.

Medie: Manchester United indfører ‘Ronaldo-regel’

Maguire ser således ud til at være bag både Raphael Varane og Lisandro Martinez i midterforsvars-hierarkiet i Manchester United.

Selv da Martinez ikke var vendt tilbage til den engelske klub efter VM-triumfen med Argentina, foretrak Erik ten Hag i kampen mod Wolves at bruge den normale venstreback, Luke Shaw, som partner til franske Varane, mens Maguire først i kampens overtid blev skiftet ind som gardering.

Harry Maguire er fortsat anfører i Manchester United og står noteret for i alt 157 kampe for klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer