Ajax-dansker debuterede mod Schöne, Mattson og Duelund

Christian Rasmussen fik søndag sin første kamp for Ajax' førstehold, da han blev skiftet ind til allersidst i kampen mod danskerholdet NEC Nijmegen.

Danske Christian Rasmussen debuterede søndag for Ajax, da han kom ind i overtiden af kampen mod danskerholdet NEC Nijmegen.

Holdkammeraterne går formentlig fra kampen med en skuffende følelse.

Den følelse er forhåbentlig ikke den eneste for Christian Rasmussen, for den unge dansker debuterede søndag aften for Ajax’ førstehold i æresdivisionskampen mod danskerholdet fra Nijmegen.

Ajax kom foran 1-0 kort før pausen på mål af Davy Klassen, men kort efter pausen udlignede NEC Nijmegen til 1-1 ved belgiske Landry Dimata.

Hjemmeholdet fra Nijmegen havde Lasse Schöne og Magnus Mattsson med fra start, mens Mikkel Duelund blev sendt på banen efter i kampens overtid.

Her stod han sammen med unge Christian Rasmussen på sidelinjen, men ingen af de to danskere kunne på de to minutter på banen nå at ændre på kampens resultat, og derfor måtte de to hold gå hver til sit med ét point hver.

Vejen banet for ung dansk målmand: Villarreal sælger målmand til Ajax

19-årige Christian Rasmussen har ikke tidligere været med på bænken for Ajax, så førsteholdsdebuten kommer ved allerførste lejlighed.

Den danske U19-landsholdsangriber kom til Ajax’ akademi fra FC Nordsjællands ditto i sommeren 2019.