Premier League

United-profil: Vi giver Ten Hag en god hovedpine

Den interne konkurrence i Manchester United er høj, og det gavner holdet ifølge højrebacken Diogo Dalot.

Diogo Dalot mener, at bredden i truppen ogkonkurrenceniveauet i Manchester United giver Erik ten Hag hovedpine.

– Du må kun vælge ét stykke slik.

De fleste erindrer at have stået i en slikbutik med en forælder, hvor ovenstående restriktion har sendt et tankemylder af overvejelser gennem ens barnehjerne.

Den følelse forfølger muligvis Manchester Uniteds manager Erik ten Hag. Niveauet hos de røde djævle ser højere nemlig ud end i de seneste mange sæsoner, hvor de lige nu befinder sig på fjerdepladsen i Premier League med en stime på fem sejre i streg.

United-skifte under opsejling – Siger Weghorst farvel her?

Og kigger man på antallet af valgmuligheder på de forskellige positioner, er der også nok at tage af for manager Erik ten Hag.

Normalt kan sådan et dilemma skabe konflikter, men for højrebacken Diogo Dalot er den interne konkurrence med Aaron Wan-Bissaka, der spiller samme position, et plus.

– Jeg synes, det er mega vigtigt. Det viser, at vi ikke blot er 11 spillere. Vi bliver nødt til at være et samlet hold, jeg lærer meget sammen med Aaron (red. Wan-Bissaka). Jeg er sikker på, at han også lære meget, siger Diogo Dalot til Manchester Uniteds hjemmeside.

Hvad end de to backs lærer af konkurrencen med hinanden, så er det i sidste ende Erik ten Hag, der sætter holdkortet. Den 23-årige portugiser mener derfor, at United-truppen sætter deres manager i en svær position ved at have så mange valgmuligheder.

– Jeg tror, at det er sundt med den konkurrence, vi har. Vi har mindst to i truppen til hver position, og mange der kan spille andre roller. Så dynamikken gør os stærkere og meget bedre.

– Jeg tror, vi giver manageren (red. Erik ten Hag) en god hovedpine, og jeg tror, det er et godt problem for ham.

Uden for Premier League gik det også United fint fredag aften, da de som det første hold spillede sig videre til fjerde runde af FA Cuppen med en 3-1 sejr over Everton.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P