Premier League

Ten Hag overtog et åndløst mandskab: Hvordan bliver United store igen?

Da Erik ten Hag overtog trænersædet i Manchester United, blev han mødt af et hold uden gejst. Med inspiration fra en sand United-legende, ligner det, at holdet er på vej tilbage til storhed

Erik ten Hag har fundet det bedste frem i Manchester United, og det har været med inspiration fra Sir Alex Ferguson.

Manchester United har atter fået luft under vingerne igen.

En stor del af æren bør naturligvis tilskrives Erik ten Hag, der overtog managersædet i sommer.

De røde djævle befinder sig i øjeblikket på fjerdepladsen i Premier League-tabellen a point med, men under, Newcastle, der har spillet en kamp mere.

Medie: Han vil fra Barca til United

Men det er ikke kun udefra set, at United er som fornyet. Da Erik ten Hag ankom blev han mødt af spillere uden hverken gejst eller spillelyst. Det fortæller den hollandske manager ifølge The Mirror.

– Der var ingen ånd. Jeg så et hold uden dynamik. Den mentale modstandsdygtighed var meget lav. Det så jeg som en outsider (red. i sidste sæson) – jeg bemærkede det også, de første uger jeg var i klubben, lyder det fra Erik ten Hag.

Og hvilke tiltag har den hårdhændede hollænder så bragt til klubben. Svaret findes i fortiden.

Ten Hag har nemlig gravet en legendes mentalitet fra storhedstidens frem som inspiration.

– Jeg kiggede på kulturen og spurgte ‘Hvordan bliver Manchester United store igen’? For mig var det Sir Alex Ferguson. Hans mandskab udmærkede sig med sammenhold – kollektiv ånd. Man kunne bare ikke slå dem.

Der er solidt grundlag for at hente inspiration fra den ældre skotte. Under hans 26-årig regeringstid som manager i Manchester United vandt Sir Alex Ferguson hele 38 trofæer, herunder 13 Premier League-titler.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P