3F Superligaen

Officielt: FCK’s stjernefrø forlænger

Roony Bardghji har forlænget sit ophold i F.C. København frem til 2025.

FCKs Roony Bardghji scorer til 1-0 under superligakampen mellem FC København og Lyngby Boldklub i Parken, søndag den 6. november 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

F.C. København får lov at beholde deres 17-årige komet Roony Bardghji lidt endnu.

Lørdag meddeler hovedstadsklubben, at den unge svensker underskriver en treårig kontrakt frem til 31. december 2025.

Og udvidelsen af Roonys kontrakt falder på et godt tidspunkt. Den kreative offensivs forhenværende kontrakt stod nemlig til at udløbe ved udgangen af 2023.

Medie: Så meget kan FCK ende med at smide for Gonçalves

Det glæder naturligvis sportsdirektør i FCK Peter Christiansen, at teenageren forbliver i egne rækker. Forhandlingerne har nemlig været langt undervejs.

– Vi er meget tilfredse med, at vi er blevet enige om en ny aftale med Roony, som åbenlyst er et stort talent og allerede nu bidrager med en masse til vores hold og trup. Det har været en meget lang proces at komme i mål med det her, men nu er vi der, siger sportsdirektøren til F.C. Københavns hjemmeside.

Roony kom til talentafdelingen i FCK i 2020 og spillede ungdomsrækkerne, men talentet var til at spotte. Få dage efter sin 16 års fødselsdag, trådte den purunge tekniske dribler ind på førsteholdet i FCK for første gang.

Og Roony har følt sig tryg lige siden sin ankomst. Derfor lå en forlængelse af opholdet i kortene.

– Jeg har følt mig hjemme i FCK siden den første dag, jeg kom her.

– Klubben har altid taget sig godt af mig og min familie og givet mig perfekte rammer for min udvikling som spiller. De har vist mig stor tillid i en meget ung alder, og jeg har hele tiden været omgivet af dygtige trænere, medspillere og stab, lyder det fra Roony, inden han understreger.

Officielt: Ny cheftræner i FC Nordsjælland

– Det har hele tiden været mit ønske at fortsætte i FCK, og jeg er glad for, at vi er nået til enighed, så jeg kan fortsætte her og tage de næste skridt i min udvikling.

Roony Bardghji kommer til at bygge ovenpå 28 optrædener for FCK’s førstehold, hvor det er blevet til fem scoringer og en enkelt assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P