2 min læsningMedie: AaB vil hente back hos direkte konkurrent

AaB kan være ved at forstærke sig med en både målfarlig og alsidig forsvarsspiller.

2 min læsning
AaB er ifølge BT's oplysninger ved at svække sine direkte konkurrenter fra Lyngby ved at hente forsvarsspilleren Kasper Jørgensen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

AaB kan være på vej til at slå to fluer med ét smæk.

Ifølge BT ligger den nedrykningstruede klub nemlig i forhandlinger om en forstærkning til holdets bagerste geledder.

Nedrykningstruede er Lyngby i dén grad også, og det er i netop Lyngby, AaB vil hente forstærkning i form af den 23-årige forsvarsspiller Kasper Jørgensen.

Kasper Jørgensen har spillet samtlige minutter for Lyngby i denne sæson, hvor han har gjort sig som både højre back og højre kant, men den tidligere Brøndby- og FC Nordsjælland-spiller kan også gøre sig i midterforsvaret.

Kasper Jørgensen havde kontraktudløb i Lyngby i sommer, men fire dage senere blev de to parter enige om at forlænge samarbejdet, og Superligaens bundhold har således papir på den 23-årige spiller til sommeren 2024.

Erik Hamrén vil forbedre kvaliteten i AaB: Kræver sammenhold, stærk filosofi og nyt blod

Derfor er AaB også nødt til at betale, hvis de allerede denne vinter vil lokke Jørgensen til Nordjylland, og selvom Lyngby ifølge BT kræver fem millioner kroner, så skulle det være en pris, AaB er villige til at betale.

Kasper Jørgensen har i indeværende superligasæson scoret fire mål, og han tegner sig således alene for 27 procent af Lyngbys 15 sæsonscoringer.

Så sent som lørdag eftermiddag kom Kasper Jørgensen på tavlen for de kongeblå, da han scorede holdets første mål i vinteropstartens første træningskamp mod Hvidovre.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer