2 min læsningFlere danskere i aktion i lørdagens tidligere FA Cup-kampe

Danskerholdene Leicester og Tottenham sørgede for smalle favoritsejre, mens Crystal Palace ikke længere har muligheden for at vinde FA Cuppen.

2 min læsning
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var gode nyheder til tre danskere, mens en enkelt må se sig slået ud af den engelske FA Cup tidligt lørdag eftermiddag.

I alt seks kampe i den engelske pokalturnering havde start klokken 13:30, men på grund af en oversvømmet bane, blev kampen mellem Forest Green og Birmingham udsat.

I London havde Tottenham besøg af Portsmouth, og på en landskudsscoring af Harry Kane i starten af anden halvleg, sikrede Spurs sig videre avancement med en 1-0-sejr. Danske Pierre Emile-Højbjerg fik sig en tiltrængt pause og så således hele kampen fra bænken.

At sidde på bænken er ikke nogen luksus for de to danskere i Leicester, og her startede både Jannik Vestergaard og målmand Daniel Iversen på banen, da Leicester gæstede Gillingham fra den fjerdebedste engelske række.

Også her blev det til en favoritsejr på 0-1. Kelechi Iheanacho stod for Leicesters enlige scoring. Både Vestergaard og Iversen spillede hele kampen for Premier League-mandskabet.

Söyüncü-afgang kan give plads til Vestergaard i Leicester

Hjemme på Selhurst Park tog Joachim Andersen og Crystal Palace imod liga-konkurrenterne fra Southampton, og trods et tidligt føringsmål af Odsonne Edouard, må Andersen og Palace se sig besejret 1-2, da James Ward-Prowse udlignede kort før pausen, mens Adam Armstrong blev matchvinder med sin 1-2-scoring 20 minutter før slutfløjt.

En scoring som Crystal Palace-målmand, Vincente Guaita, formentlig vil have mareridt om de kommende nætter. Se den spanske målmands brøler herunder:

I de øvrige to tidlige kampe slog Preston Huddersfield 3-1 uden en skadet Emil Riis, mens Reading slog Watford 2-0.

Lørdagens tidligere FA Cup-kampe:

Crystal Palace 1-2 Southampton
Forest Green – Birmingham (udsat)
Gillingham 0-1 Leicester
Preston 3-1 Huddersfield
Reading 2-0 Watford
Tottenham 1-0 Portsmouth

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer