Premier League

Söyüncü-afgang kan give plads til Vestergaard i Leicester

Leicester er med en god stime kommet væk fra bundstriden i Premier League, men allerede til januar kan der være forandringer på vej hos Brendan Rodgers og kompagni.

Hvis Leicester sælger Caglar Söyüncü til spanske Atletico Madrid kan der blive plads til danske Jannik Vestergaard.
Foto: Kacper Pempel/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter en rædderlig start på sæsonen, er skibet kommet på ret køl i Leicester.

De engelske mestre fra 2015-16-sæsonen er med fire sejre i de seneste fem kampe gået fra en sidsteplads i Premier League til i stedet at indtage ligaens 13. plads.

Uanset hvordan det ender for Leicester, så bliver det næppe en halvsæson, som danske Jannik Vestergaard vil se tilbage på glæde. Den danske midterforsvarer har således kun spillet to ud af 15 kampe for klubben.

Alt har derfor også peget på en snarlig afgang for den store danske midterforsvarer, men nu kan der være nye tider på vej.

Spanske Marca mener nemlig at vide, at Atletico Madrid er interesseret i at tilknytte tyrkiske Caglar Söyüncü til sin trup.

Den 26-årige tyrker har kontraktudløb til sommer, hvorfor han allerede til januar kan forhandle frit med interesserede klubber.

Medie erfarer: Leicester har tilbudt Vestergaard til ligakonkurrent

Umiddelbart skulle der også være tale om et skifte på fri transfer til sommer, men et januar-skifte kan komme i spil for Söyüncü, hvis Atletico Madrid sælger enten brasilianske Felipe eller spanske Mario Hermoso.

Caglar Söyüncü er, ligesom Jannik Vestergaard, røget ud i kulden i Leicester, og ligesom sin danske holdkammerat er det kun blevet til to kampe for den tyrkiske landsholdsspiller i indeværende Premier League-sæson.

Den tidligere F.C. København-spiller, Daniel Amartey, er Leicesters mest brugte spiller i midterforsvaret i denne sæson, hvor han skiftevis har haft klubkaptajn Jonny Evans og nyindkøbte belgiske Wout Faes som makker.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P