1 min læsningThomas Frank nomineret til månedens manager for november og december

Premier League blev brudt i november og genstartede sidst i december. Derfor er de to måneder slået sammen, når der skal kåres en 'månedens manager'.

1 min læsning
Brentford-manager - danske Thomas Frank - er nomineret til månedens manager i Premier LEague for december og november 2022.
Foto: Paul Terry/AP/Ritzau Scanpix

Han har prøvet det før, og nu får han chancen igen.

Den danske Brentford-manager blev i december sidste år kåret som månedens manager i Premier League, og nu er han nomineret igen.

Denne gang er Frank atter i særdeles flot selskab, for hans mednominerede er nemlig Mikel Arteta, Jürgen Klopp og Eddie Howe.

Månederne november og december er, som følge af VM-slutrunden, slået sammen, og derfor er der tale om en kåring af månedens manager for begge måneder.

Alle fire nominerede har været i kamp fire gange i de to måneder, og for alle fires vedkommende gælder det, at de er kommet fra de fire kampe uden nederlag.

Frank forlænger: Får lang kontrakt i Brentford

Mens Arsenals Mikel Arteta og Liverpools Jürgen Klopp kom fra de to måneder med lutter ligasejre, har Newcastles Eddie Howe fået tre sejre og én uafgjort, mens Brentford og Thomas Frank har to uafgjorte og to sejre i perioden.

Prisen som månedens manager afgøres delvist af fansenes stemmer og delvist af et ekspertpanel. Du kan afgive din stemme her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer