2 min læsningFrank forlænger: Får lang kontrakt i Brentford

Thomas Frank har været en kæmpe succes i engelske Brentford, og nu har den danske Premier League-manager forlænget sin kontrakt i London-klubben.

2 min læsning
Den danske Premier League-manager, Thomas Frank, har forlænget sin kontrakt med Brentford helt til 2027.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Frank er formentlig en af de managers, der sidder aller mest trygt i sit Premier League-managersæde.

Den 49-årige dansker førte Brentford til klubbens første oprykning til Premier League forud for 2020-21-sæsonen, og i ganske sikker stil holdt han den økonomisk set lille klub i verdens bedste liga.

Det flotte bedrift bliver den danske manager nu belønnet for, for han og klubben har juleaftensdag sat pen til papir på en kontrakt, der løber helt til 2027.

– Glædelig jul, jeg har forhåbentlig en god nyhed til jer; Jeg har bestemt mig for at forlænge min kontrakt til 2027, uha det er lang tid! Men jeg ser frem til forhåbentlig at fortsætte fremgangen og forhåbentlig skabe flere magiske øjeblikke, lyder det fra Thomas Frank.

– At være manager eller cheftræner i en klub er som et parforhold, der er opture og nedture. Der har været mange i de fire år, jeg har stået i spidsen her, jeg har faktisk været i klubben i i alt seks år, det er lang tid for enhver træner eller cheftræner i moderne fodbold, lyder det videre.

Thomas Frank kom til Brentford som assistenttræner for manager Dean Smith i december 2016, men da Smith i oktober 2018 tog over som manager i Aston Villa, overtog Frank tøjlerne i det, der dengang var en Championsship-klub.

Den danske manager havde dog ikke ligefrem en imponerende start i rollen som ansvarshavende i den økonomisk set lille London-klub.

– Jeg vil gerne takke jer [fans] for at stå bag mig, selvom jeg godt ved, at der var nogle, der ikke var så tilfredse med, at vi tabte otte af de første ti kampe – Vi ville bare lige teste forholdet for at se, om det var et langvarigt forhold eller ej, lyder det med et smil fra den tidligere Brøndby-cheftræner.

Thomas Frank har i alt stået i spidsen for Brentford 208 gange, og her er det blevet til 95 ejre, 46 uafgjorte og 67 nederlag. Det giver et pointgennemsnit på 1,59 point per kamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer