2 min læsningOfficielt: Jebali solgt til japanske Gamba Osaka

OB har officielt solgt tunesiske Issam Jebali til den japansk J-League-klub Gamba Osaka

2 min læsning
Efter flere dages rygter er det nu officielt bekræftet, at OB sælger Issam Jebali til japanske Gamba Osaka.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Issam Jebali er efter godt tre år fortid i OB og den danske Superliga.

Den 31-årige tuneser skifter officielt til japanske Gamba Osaka, som har skrevet kontrakt med offensivspilleren frem til sommeren 2026.

– Det er selvfølgelig spændende at komme til en ny klub, og det er en ny udfordring, som jeg er nødt til at tage, men jeg har lært meget her, jeg har fået en masse erfaring, og jeg er blevet et bedre menneske og en bedre spiller. Det har været en skøn tid gennem tre og et halvt år, hvor jeg har følt, at jeg var fra Danmark, at jeg var fra Odense, så lige nu er det lidt svært, siger Issam Jebali.

Jebali skabte sig i sommer et navn i Japan, da han sammen med det tunesiske landshold vandt landsholdstuneringen Kirin Cup, hvor han bidrog med scoringer både i semifinalen mod Chile samt i i finalesejren over værtsnationen Japan.

I sin tid i OB har Jebali spillet 102 kampe, og her er det blevet til 29 mål. Specielt den seneste tid i Odense har være god for den tunesiske VM-spiller.

Fodbolddirektør om Jebali-salg: Baseret på sportslige og økonomiske vurderinger

– Vi har kæmpet sammen som by for klubben. Specielt de sidste seks måneder har været helt fantastiske, hvor over 10.000 kommer og støtter os hver gang. Man kan virkelig mærke, at der sker noget. For mig er det slutningen på en smuk historie, og jeg har været utrolig stolt over at kunne bære nummer 7 i den her klub, siger Jebali.

OB skriver ikke selv noget om, hvilken økonomiske gevinst, de får ud af salget af angriberen, men flere medier har spekuleret i et beløb omkring en million euro – svarende til cirka 7,5 millioner danske kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer