2 min læsningTrods tiendeplads: Brøndby er IKKE i nedrykningsfare

Kun én placering og syv point skiller Brøndby fra den kedelige 11. plads, der, når sæsonen er slut, giver nedrykning fra Superligaen.

2 min læsning
Nedrykning fra Superligaen er ikke en mulighed for Brøndby, til trods for at klubben overvintrer på tiendepladsen, siger Jan Bech Andersen.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– Nej!

Svaret falder prompte, når Jan Bech Andersen bliver spurgt ind til, om Brøndby er truet af at rykke ud af Superligaen.

Det tydelige svar fra bestyrelsesformanden kommer til trods for, at Brøndby ved vinterpausen er at finde på en 10. plads i Superligaen, og klubben har kun syv point ned til AaB under nedrykningsstregen.

Selvom de altså ikke umiddelbart føler sig pressede af nedrykningsstregen i Brøndby-bestyrelsen, så

– Vi mener jo, at den trup her er meget stærkere end placeringen fortæller om, og så kan det godt ske, at tabellen altid er rigtig og har ret, og det er den jo; Vi ligger nummer 10, og det må vi jo forholde os til.

– Hvordan klarer vi den her opgave og løser den her opgave, således at vi forhåbentlig kommer flyvende ud, når turneringen genopstarter her i februar, lyder det fra Jan Bech Andersen.

Campo mener: Nu er Brøndby klar til en type som Jesper Sørensen

Den nuværende minoritetsaktionær i Brøndby har da også sit blik stift rettet mod transfermarkedet

– Nu er transfervinduet startet, og vi har selvfølgelig nogle ideer og tanker om, hvordan det her skal løses, men vi ved, at der er et par opgaver, der skal løses, lyder det fra Jan Bech Andersen.

Selvom Brøndby lige nu er tredjesidst i Superligaen, så har klubben korte til tredjepladsen end til 11. pladsen. F.C. København indtager i øjeblikket tredjepladsen med 27 point – det er seks point mere end konkurrenterne mod vest.

Du kan høre mere om Jan Bech Andersens ønsker for transfervinduet i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer