2 min læsningMedie: To måneder efter karrierestop: Pique kan genoptage karrieren

Der kan være et ganske opsigtsvækkende comeback på. vej i spansk fodbold, hvor den mangeårige FC Barcelona-forsvarer, Gerard Pique, rygtes på vej tilbage til fodbolden.

2 min læsning
Gerard Pique stoppede i november sin karriere, men nu kan han være på vej tilbage til klubben, som han selv er ejer af nemlig Andorra.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han mangler stadig at afsone tre karantænedage, men allerede den 15. januar kan han potentielt være tilbage.

Det spanske medie Relevo melder nu, at Gerard Pique kan være på vej til et ganske opsigtsvækkende comeback.

Den mangeårige FC Barcelona-forsvarer, indstillede officielt sin karriere i starten af november, og på ganske bemærkelsesværdig vis sluttede han det hele af med et direkte rødt kort i udekampen mod Osasuna – til trods for at han sad på bænken hele kampen.

Det røde kort kostede ham fire dages karantæne, men da han allerede havde stoppet karrieren, betød den straf ikke det store for hverken FC Barcelona eller Pique selv.

Nu kan karantænedagene dog alligevel komme i spil, for Gerard Pique kan nemlig være på vej til et comeback – omend ikke for FC Barcelona, men derimod for FC Andorra.

Klubben fra den næstbedste spanske række er ejet af den 35-årige spanier selv, og ambitionerne er ganske store i det lille fyrstendømme.

Umodent: Disse ord kostede Gerard Piqué direkte rødt i afskedskamp

Klubben indtager i skrivende stund en tiendeplads i LaLiga2, men klubben har kun ni point op til Las Palmas på førstepladsen og kun tre point op til den sjetteplads, der giver adgang til oprykningsplayoffen.

For at Piqués comeback kan realiseres er der dog en lang række økonomiske udfordringer samt det faktum, at han stadig mangler at afsone tre spilledages karantæne.

Den første af de fire karantænedage afsonede Pique i 1-1-kampen mod Espanyol nytårsaftensdag, og med pokalkampen mod CF Intercity i dag, samt ligakampen mod Atletico Madrid søndag og semifinalen mod Betis i den spanske Super Cup næste torsdag, kan Pique principielt være karantænefri, når FC Andorra den 15. januar møder Burgos i LaLiga2.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer